Animació Infantil per Escoles

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. Animació Infantil per Escoles

Animació Infantils per Escoles

Des d’aquí et proposem els millor artistes d’animació infantil per escoles. Per què et proposem aquests grups?.  Doncs perquè porten uns espectacles d’animació pensats perquè s’adaptin als espais que normalment hi ha als centres. També perquè son ideals per a l’edat escolar. Segons el que necessiti el centre poden fer adaptacions.

Animació Infantil de Grimpallunes a l'Escola
Animació Infantil de Grimpallunes a l’Escola

Òbviament els espectacles d’animació que s’ofereixen per col·legis son els que van lligats a les festes i celebracions del calendari escolar i a la cultura popular de Catalunya.

Així doncs hi ha oferta d’animació infantil amb ball, danses i cançons i, fins i tot, karaoke. A més, també grups de música i discomòbil per a la festa de final de curs. Si algun centre o associació de pares o necessita també tenim material de lloguer com equips de so i equips de il·luminació; tot de lloguer per la festa.

Animació Infantil per Escoles
Animació Infantil per Escoles

Evidentment els grups d’animació ofereixen espectacles específics de les festes populars de l’any. Així doncs hi ha grups amb animació per la castanyada i també espectacles de Nadal en que es pot fer cagar el Tió, cantar nadales, fer tallers de creació de materials decoratius del Nadal etc..

A partir d’aquí ja passem a l’animació de la diada de Sant Jordi. Per celebrar-ho veureu que hi grups d’animació amb espectacles variats que van des de representacions teatrals sobre la llegenda de Sant Jordi com espectacles de titelles.

Lloguer d’Eqips per Escoles

Lloguer d'Equips Àudio i Llum per Escoles
Lloguer d’Equips Àudio i Llum per Escoles

Així docs, els personatges principals de la llegenda, específicament, el rei i la reina, la princesa, el drac i el cavaller Sant Jordi al capdavant, son els protagonistes. Per suposat tots ells surten a les representacions i espectacles d’animació infantil per escoles.

Per suposat hi ha grups d’animació que tenen espectacles de carnestoltes per escoles. Son espectacles de música i ball per fer participar a tothom. També és poden fer tallers de maquillatge de carnestoltes o de Halloween.

Espectacle d'Animació per Nens
Espectacle d’Animació per Nens

A part del comentat anteriorment també hi ha propostes d’animació per els centres escolars com lloguer d’inflables, gimcanes, jocs gegants, ludoteca, parcs inflables, globoflèxia etc..

Important: per les diades especials en que es disposa de moltes hores, com els dies de final de curs, podem oferir tallers. L’opció dels tallers per escoles és molt encertada quan son jordanes completes de festa i agrada tant a la mainada com a pares.

Hi ha gran varietat de tallers. Es pot escollir entre tallers de bombolles de sabó, de xapes, de globoflèxia, taller de titelles, taller d’imants, taller de circ, de manualitats, de maquillatge, tallers d’estels, de màgia etc…

Si no trobes el que busques o necessites més informació parla’ns pel Xat.

Grups d’Animació Infantil  –  Grup d’Havaneres

Resultat: 8 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!