Espectacles de Titelles

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Titelles

Espectacles de Titelles

Normalment als espectacles de titelles representen situacions d’amistat i aventures entre personatges reals o fantàstics, situats entre la realitat i la fantasia de llocs i països imaginaris.

Basicament un titella és una figura que es mou de tal manera que sembla que és autònom. Normalment els veiem en uns teatrets especials, els castellets. Generalment els moviments s’efectuen amb cordes, fils, pals, tiges, filferros, guants o altres objectes.

Espectacle de Titelles
Espectacle de Titelles

Actualment en els espectacles de titelles o teatre de titelles es mostren històries variades. Per a nens i infants solen ser històries inspirades en contes. Relats senzills i emotius amb més o menys dosis de fantasia.

Bons espectacles de Titelles!

Per suposat que els titelles son idonis per a festes familiars, escoles, escoles bressol, festes majors o altres celebracions. Per suposat que si fa bon temps es pot fer espectacles a l’exterior però quasi sempre, si fa mal temps, es pot representar a l’interior perquè l’espai que es necessita no és molt gran

Evidentment aquest tipus d’espectacle serveix per a transportar la imaginació dels nens fins a l’obra que representa el titellaire al seu guinyol.

Contes amb Titelles per Nens
Contes amb Titelles per Nens

Per aquesta raó, per fomentar la imaginació, els espectacles de titelles, son molt recomanables per els jardins d’infància, encara que els nens molt petits.

Freqüentment els espectacles els podem trobar totalment pensats, creats i dirigits cap els infants però també, afortunadament,  hi ha grans artistes, amb molt bons espectacles que van dirigits al públic adult.

En general, referent a la temàtica dels espectacles, en trobarem de molt variades. Hi ha grans petites històries amb molta sàtira cap els qui ens manen i dirigeixen, els polítics.

De fet, si ens hi fixem, podem veure que els personatges principals del conte més senzill ja hi té una autoritat (policia), un dolent o dolenta (un lladre o una bruixa) La caputxeta i el llop….


Titellaires per Festes Infantils

Ets un professional del món dels titelles i treballes a festes i celebracions? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat ? Anuncia’t aquí perquè en pots treure molt profit!!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!