ESPECTACLES ESPECIALS

  1. ESPECTACLES ESPECIALS

ESPECTACLES ESPECIALS

Aquí podeu trobar uns espectacles especials. La majoria que estan aconsellats per festes grans, festes al carrer, festes on hi ha de participar molt públic, en especial nens i jovent.

Festa de bombolles

La festa de bombolles agrada molt, sobretot als més petits i és un altre dels espectacles especials. De sempre les bombolles embadaleixen els nens al veure les esferes irisades volar per l’aire.
Qualsevol moment de l’any, i per a qualsevol celebració, és bo per a fer un espectacle de bombolles on tothom ho passa d’allò més bé.

Espectacles especials de Bombolles
Espectacles especials de Bombolles

Festa de Confeti

Per què ens agrada tant llençar coses enlaire i veure com cauen? En general sempre ens agrada veure com cauen coses per l’aire, la pluja, la neu, les fulles i… el confeti. Aquest és un complement especial per a festes. Evidentment no és fa una festa exclusivament amb llançament de confetti a l’aire.

Quin és l’origen del confeti? 

La paraula ve de l’italià confetti. En realitat els confetti són petits dolços fets d’ametlles i sucre. (com les ametlles d’Arenys). Varien de color perquè s’hi posa colorant alimentari per tenir-ne de colors molt variats. En algunes ocasions, el centre del confeti és un pinyó, sempre sembla petites pedretes, no totalment rodones sinó ametllades.

Festa amb Confeti
Festa amb Confeti

Durant el Carnestoltes de Venècia, on la noblesa es disfressava per sortir a barrejar-se amb el poble amb màscares (l’element més important d’aquest carnestoltes) va néixer el veritable confeti. Els festejants es divertien llançant-se mútuament grapats de confits, als salons de la noblesa.

Festes Populars i el Confeti

A les festes populars, en què tard o d’hora sempre s’acabava per imitar els usos de la classe dominant, els confits també es van posar de moda, però aviat van ser substituïts pel paper picat més econòmic, que va conservar el nom de confetti. Amb el temps va perdre una t, per adaptar-se a la nostra grafia.

Festa Holi
Holly Festa dels Colors

Festa Holi “Festival of Colors” Quin n’és l’origen?
La festa Holi és el Festival que està arrasant a moltes ciutats durant l’estiu. També aquest és un dels espectacles especials.
Inicialment aquesta festa era per celebrar l’arribada de la primavera amb un festival ple de colors. Actualment és una festa que se celebra a la Festa Major de moltíssimes poblacions, a la primavera o a l’estiu. Aquesta festa de l’amor o Festival dels colors diverteix nens i no tan nens, i cada cop més gent s’apunta a la seva celebració.

Festa Holi
Festa Holi

Origen de la festa holi

Quin és l’origen del festival dels colors? Holi és una festa pagana l’origen de la qual és a l’Índia. Els hindús celebren amb aquest festival tan colorit l’arribada de la primavera.
Inicialment tenia un sentit religiós però actualment s’ha convertit en un festival.
També, la festa que se celebra al carrer, i ve acompanyada de molta música, consisteix a llençar globus d’aigua i pols de colors molt vius. La festivitat s’ha anat fent cada cop més popular per Europa i els Estats Units. Ara, fa uns anys, també la celebrem aquí, cada vegada a més ciutats.  (Veure més a Wikipedia)

Espectacles especials per Nens

LLoguer Jocs Gegants

Sens dubte el lloguer dels jocs gegants és molt bona opció en festes on hi ha canalla i han de durar algunes hores. Per festes a l’escola, la festa major, festes de carrer etc. els jocs gegants hi van molt bé. Els jocs en format gran, gegant, tenen un atractiu especial que agrada a grans i petits. Els jocs gegants son una activitat molt divertida per gaudir-la en família. Evidentment hi poden jugar persones de totes les edats, tant nens, pares, avis, etc… el més important és passar-ho bé!!
Diverteix-te jugant amb els jocs de tota la vida però amb dimensions gegants!

Jocs gegants especials
Jocs gegants especials

Llits Elàstics de lloguer

Per què contractar uns llits elàstics de lloguer per unes festes?
Doncs perquè tots sabem que a menuts i grans ens agrada saltar, quan més amunt millor, en els llits elàstics. Així doncs, no hi donis gaires voltes i, si hi ha un espai adequat al lloc on vols muntar la festa, et recomanem que lloguis uns llits elàstics perquè tindran èxit. A tots els nens els hi agrada molt saltar i rebotar sobre dels llits elàstics. Per suposat també tenim altres atraccions que poden agradar molt a tota la canalla.

Lloguer de Castells

Des d’aquí us recomanem el lloguer de castells inflables perquè sempre han agradat molt a nenes, nens i a els adults. De sempre que saltar dalt d’un castells inflable agrada a tothom. Per suposat, actualment es poden llogar castells amb tota confiança. Per què son atraccions molt ben construïdes d’acord amb les normatives europees, molt segures i dissenyades perquè els nens  ho passin bé sense cap risc.

Espectacles especials, llits elàstics
Espectacles especials, llits elàstics

Maquillatge de Fantasia

Sens dubte el maquillatge per festes infantils, així com les disfresses son activitats que agraden molt a tots els nens i nenes. També, ja de ben menuts a la majoria els agrada disfressar-se i maquillar-se de fantasia. També amb qualsevol peça de roba, unes ulleres, gorres i barrets, draps, mocadors… amb no res es fan una disfressa.  Evidentment les disfresses i el maquillatge per festes sempre tenen un significat o motiu. Algunes vegades, volen semblar personatges de pel·lícules o sèries del moment. Ocasionalment també poden ser de d’oficis: metges, infermeres, policies etc.. Naturalment no poden faltar en una festa el maquillatge de fantasia, maquillatges d’animals, pirates, esquelets, indis etc.

Espectacles especials. Maquillatge Infantil
Espectacles especials. Maquillatge Infantil

Malgrat el nostre esforç, en algunes ocasions, no tenim tota la informació publicada i és possible que no vegis el que estàs buscant.
En qualsevol cas, si no veus el que busques o bé ….
SI NECESSITES MÉS INFORMACIÓ
o TENS DUBTES PARLEM PEL XAT.
EN POCS MINUTS TINDRÀS LA RESPOSTA


Els Espectacles Especials

Per a Professionals:

Ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats?
Organitzes espectacles infantils? Llegeix això que ve a continuació. Gràcies.


Evidentment la majoría dels usuaris del nostre web son persones que estan buscant artistes, animadors infantils, empreses d’espectacles infantils etc. És clar què per aquest motiu han arribat a aquesta pàgina de d’espectacles infantils on, entre altres, oferim serveis d’empreses.
Però no sempre és així. També, en moltes ocasions, qui necessita un artista o empresa no busca a internet. És evident que quan això passa és perquè ja coneix o té referències.
Evidentment perquè es doni la circumstància anterior s’ha de tenir el contacte, bé perquè l’han contractat anteriorment o per altres motius.
Així doncs, si tu, ofereixes serveis o espectacles relacionats amb el món infantil i vols ampliar les possibilitats de que et contractin, has d’anunciar-te a internet.
Clica AQUI i dona’t d’alta en aquest web
Veuràs que hi ha diferents modalitats per sortir-hi.
També pots anunciar-te sense pagar. T’agradarà!!


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

Resultat: 6 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!