FAQs

1 – Els anuncis són realment gratuïts?
2 – Quina informació sol·liciten per l’alta?
3 – Diferències entre els gratuïts i els de pagament?
4 – Hi ha un temps de permanència?
5 – Puc canviar de pagament a gratuït o a l’inrevés?
6 – Puc tenir més d’un anunci?
7 – Que he de fer per donar-me de baixa?
8 – Com puc crear un anunci de qualitat?
9 – He realitzat l’alta. Quan es veurà el meu anunci?
10- Podré fer canvis al meu anunci?
11- Poden donar de baixa el meu anunci sense avisar?
12- Com puc recuperar la contrasenya?
13- He fet canvis al meu anunci i ha desaparegut.
14- El meu anunci a mes d’una província?
15- Puc sortir a diferents modalitats (mag, titelles etc.)?
16- Puc publicar cançons, vídeos, fotos etc.?
17- Que he de fer perquè el meu anunci surti destacat?
18- Com puc obtenir millors resultats?
19- Com puc saber l’eficàcia del meu anunci?
20- Hi ha altres opcions per anunciar-se?
21- Que faig si tinc dubtes o consultes?

 

1- ELS ANUNCIS SON REALMENT GRATUÏTS?
Si. Un artista es pot anunciar gratuïtament. No hi ha engany.  També oferim altres modalitats, de pagament, amb mes opcions de promoció perquè els anunciants puguin arribar a més públic. A la dreta de cada modalitat hi ha un interrogant, clica-hi i veuràs el que inclou. 

2- QUINA INFORMACIÓ NECESSITO PER L’ALTA?
Només el mail, tel, nom i la direcció. Algunes dades són obligatoris, com el nom, el logotip, el telèfon etc. Perquè el teu anunci sigui acceptat has d’introduir totes les dades que es demanen.
La informació sol·licitada només s’utilitzarà per contactar entre l’anunciant, el portal i les persones interessades en contactar amb l’anunciant. També si demana un bon redactat en la presentació.
No utilitzeu l’apartat “Descripció” per posar dades com: telf, adreces web etc.

3- DIFERÈNCIES ENTRE ELS GRATUÏTS I ELS DE PAGAMENT
La diferència bàsica està en què es mostra més informació en les modalitats de pagament. (Web, Instagram, YouTube, Twitter, Facebook etc ..) Per exemple la modalitat gratuïta presenta l’email de contacte però no el telèfon. 
(Si vols sortir gratuïtament, amb número de telèfon, consulta’ns i et farem una proposta molt interessant)

4- HI HA UN TEMPS DE PERMANÈNCIA?
No, no hi ha temps mínim de permanència. Quan vulguis pots sol·licitar la baixa. Et demanem per favor, que si vols donar de baixa, ens ho comuniquis amb 15 dies d’antelació per no ocasionar perjudicis.

5- PUC CANVIAR DE GRATUÏT A PAGAMENT?
Si, podem fer el canvi. No hauries d’entrar de nou totes les dades. Escriu-nos al nostre WhatsApp 695.395.332 i t’informarem

6- PUC PUBLICAR VÀRIS ANUNCIS?
En totes les modalitats de pagament hi ha l’opció que el mateix anunci surti en diferents categories (fins a 6 categories i províncies). Aquesta opció és suficient si parlem d’una única activitat. Si es tracta una altra activitat diferent, que requereix un anunci diferent, escriu-nos  i t’informarem sobre possibles opcions que tens (de pagament i gratuïtes)

7- TRÀMIT PER DONAR-SE DE BAIXA?
Per sol·licitar el tràmit de baixa del teu anunci només has de enviar un mail o escriure un WhatsApp al 695.395.332 amb les següents dades: el teu nom, nom de l’artista l’email i el text “sol·licitud de baixa” 
Requisit indispensable: Tant el mail com el telf des d’on envies la sol.licitut han de ser els que surten al teu anunci. 
Si no és possible amb cap de les dues opcions truca en horari laboral al  695.395.332

8- COM TENIR UN ANUNCI ATRACTIU
Primerament posa’t en el lloc del teu client o persona que llegeix en el teu anunci: Quina informació li pot interessar per convèncer-lo perquè et contracti? Què ofereixes i que et distingeixi sobre els teus competidors?
A continuació et donem les pautes per publicar un anunci amb el qual pots obtenir uns bons resultats.
— Dades de contacte: telèfon i correu electrònic des dels puguis atendre ràpidament les consultes. És molt important respondre ràpid.
— Una breu explicació (la teva trajectòria): la teva presentació.
— Explicació objectiva del que ofereixes. (Si, per exemple son espectàcles digues a quin públic es dirigeix, objectiu de l’espectacle, la durada etc. i…..   en què es distingeixen els teus espectacles sobre la resta d’ofertes que hi ha al mercat. ¿Que tenen d’especial?)
— Inclou imatges, que siguin interessants, de qualitat, significatives
— Si tens Web, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube etc. has de mantenir informació actualitzada, amb bona presentació i que sigui atractiva.
— Recomana visitar la teva Web, Twitter, Facebook, YouTube, Instagram etc.
— Els visitants del portal, els teus futurs clients, les persones que busquen el que tu ofereixes, prefereixen els anuncis amb bon contingut i NO un anunci on només hi hagi unes dades de contacte i una descripció.

9- JA HE FET L’ALTA i NO VEIG EL MEU ANUNCI.
Normalment el tràmit d’un nou anunci triga entre 12 i 48 hores. Durant aquest espai de temps hem de revisar i comprovar que tot estigui correcte. Volem que el portal sigui un referent per a persones i empreses que cerquen el que nosaltres/tu oferim i per a això els anuncis han de ser de qualitat. En dies festius i caps de setmana es triga una mica més.
T’avisarem quan estigui visible. Si veus que supera les 48hrs escriu-nos al nostre WhatsApp (695.395.332) amb les dades:…. data / hora de l’alta, nom, telf, mail etc.  Si us plau tingues una mica de paciència. Gràcies !!

10- PUC CANVIAR DADES A L’ANUNCI?
Si, és clar. Tens un nom d’usuari i una clau que reps amb l’alta. Podràs entrar al teu panell i fer modificacions (es pot modificar tot menys en nom d’usuari)
Important: quan realitzes canvis l’anunci roman ocult fins que un supervisor verifiqui els mateixos.
Normalment el tràmit d’un nou anunci triga entre 12/36 hores. Durant aquest espai de temps hem de revisar i comprovar que tot estigui correcte. Volem que el portal sigui un referent i per a això els anuncis han de ser de qualitat. En dies festius i caps de setmana es triga una mica més.
T’avisarem quan estigui visible. Si veus que supera les 48hrs escriu-nos al nostre WhatsApp (695.395.332) amb les dades:…. data / hora de l’alta, nom, telf, mail etc.  Si us plau tingues una mica de paciència. Gràcies !!

11- POT DESAPAREIXER EL MEU ANUNCI?
Si. Si l’usuari infringeix les normes desactivem l’anunci. Ens posarem en contacte abans de fer-ho si es tracta d’un anunci de pagament perquè puguis fer les modificacions oportunes.

12- PUC RECUPERAR LES DES D’ACCÉS?
Per modificar dades del teu anunci hauràs d’introduir el teu nom d’usuari o e-mail i la teva contrasenya. Si l’has oblidat, a la part inferior, has de prémer sobre “Recuperar contrasenya” i rebràs un mail per canviar-la.

13- HE FET CANVIS AL MEU ANUNCI i…. HA DESAPEREGUT.
En els anuncis gratuïts, com en els altres, cal seguir les normes. Habitualment no s’aproven canvis en els anuncis que s’ha utilitzat l’apartat de la descripció per posar dades com: telf, adreces web etc. Revisem els textos, fotos, enllaços etc. per mantenir la qualitat del portal. Si tens qualsevol dubte escriu-nos.

14- EL MEU ANUNCI A VÀRIES PROVÍNCIES
Els anuncis gratuïts surten en una província i en una sola categoria. Els de pagament poden sortir en 2, 3 o 6 en funció de la tarifa contractada. Pots veure els detalls a la part inferior de la pàgina principal del portal.

15- EL MEU ANUNCI A DIFERENS MODALITATS
Els anuncis gratuïts surten en una modalitat i en una sola província. Els de pagament poden sortir en 2, 3 o 6 en funció de la tarifa contractada. Pots veure els detalls a la part inferior de la pàgina principal del portal.

16- QUINES DADES PUC PUBLICAR?
Els anuncis gratuïts només admeten les dades de contacte, una imatge i la descripció. En els anuncis de pagament es pot incloure fotos (de 10 a 60) segons modalitat contractada i els enllaços a la teva Web, YouTube, Instagram, Twitter, Facebook etc ..) La música i vídeos seran els que tens publicats en els enllaços comentats anteriorment

17- VULL L’ANUNCI MOLT VISIBLE!
Els anuncis “Gold” surten en primers posicions. Pels altres hi ha hi ha diferents possiblititats.  Escriu-nos al nostre WhatsApp, amb les teves dades (nom, adreça electrònica …) i t’informarem

18- COM PUC TENIR MOLTES VISITES?
Et proposo que facis el següent: intenta posar-te el el lloc d’una persona que entra al portal buscant el producte que tu li pots oferir i, a partir d’aquí … .:
-. Atens amb rapidesa les trucades, whatsapp o correus electrònics? 
-. Ofereixes alguna cosa que et distingeixi dels teus competidors? 
-. Revisa la teva descripció. Ha de ser atractiva, clara, amb bon redactat.
-. Comenta el que ofereixes. (Per exemple, si son espectacles,  fes una descripció  el teu descripció i altres detalls  com la durada, el contingut, el públic a què es dirigeix etc.)
-. Publica fotos. Que siguin de qualitat.
-. En el teu panell veuràs (usuaris de pagament) que pots publicar els enllaços a la teva web, Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, Instagram etc. Fes-ho!
–.  És molt important que tinguis sempre la informació actualitzada, amb bona presentació i que sigui atractiva a la teva web, Twitter, Facebook, YouTube, Instagram etc.

19- HI HA INTERÉS PEL MEU ANUNCI?
En el teu panell hi ha una utiitat que et mostra quantes persones han vist el teu anunci (per dies i mesos)
Fins fa poc el mètode habitual que et contactessin era mitjançant un formulari que rebies per email. L’eficàcia es mesurava en funció de el nombre de sol·licituds rebudes per email.  Nosaltres hem descartat els formularis perquè actualment es requereix immediatesa, els visitants no volen perdre el temps i truquen directament o t’envien un WhatsApp. Per saber més sobre l’eficàcia de la publicitat que et fem, hauràs preguntar a cada trucada o WhatsApp que t’enviïn: – On ha trobat vostè el meu tel ? – En la majoria d’ocasions, lamentablement,  la resposta és: “ho he tret d’internet” També, des del teu panell, podràs saber quantes vegades s’ha “clicat” sobre el teu anunci.

20- HI HA ALTRES OPCIONS DE PUBLICITAT?
Si. Oferim altra opció en la qual l’anunciant paga per sol·licitud rebuda. L’anunci és totalment gratuït però les dades de contacte són exclusivament els de la nostra empresa. Quant hi ha alguna persona interessada en el teu anunci et passem les dades de contacte de la persona interessada previ pagament d’una quantitat preestablerta.

21- AQUÍ NO TROBO LA RESPOSTA
Si no has trobat la resposta al teu dubte o pregunta escriu-nos al WhatsApp 695.395.332 i en breu et respondrem

Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!