Aquest portal

Aquest és un portal perquè els artistes es puguin anunciar i oferir els seus serveis a empreses, associacions, particulars etc. que està buscant a professionals per a festes, esdeveniments, celebracions etc.

ELS ANUNCIS SON GRATUÏTS?

Hi ha diferents modalitats d’anuncis: Els gratuïts i els de pagament. Disposen de més serveis i opcions de presentació uns que els altres. Els anunciants escullen les categories i províncies on apareixerà l’anunci. Les opcions de pagament són molt econòmiques. Els preus que hi ha a les diferents modalitats corresponen a l’import mensual, TOTAL.

QUÈ HE DE FER PER ANUNCIAR-ME?

Si vols sortir al portal has d’omplir el formulari amb les dades que s’hi demanen. Aquestes dades varien en funció de la modalitat d’anunci que s’escull. Hi ha uns camps obligatoris. Quan un usuari s’ha donat d’alta disposa d’un panell per modificar les dades de l’anunci.

COM ES PAGUEN LES MENSUALITATS?

Els pagaments de les mensualitats es fan sempre per la passarel·la de PayPal; empresa de reconeguda serietat GARANTIA per a venedors i compradors a la xarxa.

HI HA COMPROMÍS DE PERMANÈNCIA?

Després de l’alta no tens cap obligació de permanència. Si en algun moment decideixes cancel·lar la teva subscripció només has d’enviar-nos un mail a visualgrup(ar)gmail.com o un WhatsApp al 695.395.332 amb les teves dades de facturació (nom complet i email) , la frase: «sol·licito la baixa» i, paral·lelament, ja podràs fer la baixa a PayPal comunicant la suspensió de pagaments.  INDISPENSABLE: Ha de coincidir el telf d’on s’envia el WhatsApp amb el telèfon de contacte que surt al teu anunci o amb el mail, en el cas que es faci per aquest mitjà, que hi ha al teu anunci.

COM EM CONTACTARÀN ELS INTERESSATS?

Quan un visitant entri teva fitxa podrà veure les dades de contacte i ells et podran escriure o trucar segons la modalitat del teu anunci. Aquest portal prescindeix dels típics «formularis de contacte» i apostem per la immediatesa de l’WhatsApp o telèfon.

QUINES DADES ES VEUEN A LA MEVA FITXA?

Segons la modalitat d’anunci que triïs el visitant veurà: el WhatsApp, el teu web, Facebook, Instagram, Twitter, email, telèfon, canal YouTube, etc .. Mira els anuncis publicats.

DIFERÈNCIES ENTRE GRATUÏTAT I PAGAMENT.

Hi ha diferències en la quantitat de fotos, en els enllaços, les modalitats on surt l’anunci, les províncies etc. però la més important és que en gratuïtat no es mostra el telf de contacte i s’ha de contactar amb l’anunciant per mail.  L’anunciant de gratuïtat pot canviar a qualsevol modalitat de pagament quan vulgui.

ALTRES SERVEIS COMPLEMENTARIS

En modalitat d’anunci «Gold» s’ofereixen altres serveis complementaris com: PRIMERS LLOCS EN ELS LLISTATS, allotjament del web de l’artista i anuncis en altres portals del nostre grup, VisualGrup.

Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!