Espectacles Infantils de Carrer

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Espectacles Infantils de Carrer

Espectacles Infantils de Carrer

Les festes del poble, o del barri, son molt millors amb uns espectacles infantils de carrer per que la mainada les gaudeixi.  Son festes per tot el veïnat on s’hi fan actes com sopars o dinars de germanor però també s’organitzen alguns espectacles pensats pels nens del carrer.

EspectaclesInfantils de Carrer, Festa de l'Escuma

També  a les festes de carrers s’hi pot organitzar correfocs, desfilades de xaranga, cercaviles passejades de gegants etc.. Per suposat en moltes ocasions podem veure actuacions de castellers o balls on sona la música de grans orquestres.

A part d’aquestes festes del carrer, més pròpies de festa major o per Sant Jordi, hi ha carrers on els veïns organitzen una diada de festa pròpia del carrer o barri, amb sopars a la fresca i, en moltes ocasions, musica i ball.

Espectacles Infantils de Carrer, Malabarista Karoli
Espectacle de Carrer, Malabarista Karoli

També s’organitzen activitats per nens, joves i adults.  Normalment un grupet de veïns és qui porta la organització. Per finançar els costos fan rifes i demanen col·laboració a comerciants i a l’ajuntament.  A les tardes o vespres s’hi fan espectacles infantils i a la nit el sopar dels veïns del carrer.

Els millors espectacles per Nens

Per les festes et recomanem espectacles infantils de carrer, aquí en pots veure bons grups que els ofereixen, de molta qualitat, que faran les delícies de menuts i grans.
Pots llogar inflables que també agraden molt i es poden instal·lar a places i espais grans. També, especialment per a nens els cercaviles infantils.  Si vols distreure als més menuts pots contractar un contacontes perquè els  expliqui uns quants contes.

Espectacles Infantils de Carrer. Espectacle de Circ
Espectacles Infantils de Circ. Espectacle de Circ

És evident que nosaltres promocionem espectacles infantils de carrer però també et vull recordar que n’hi ha d’altres com… titelles, bombolles de sabó, malabarisme, karaokes, tallers de mil i una coses diferents etc..

També hi ha espectacles itinerants molt bonics i espectaculars com son tots els itinerants: cercaviles, xanquers i malabaristes, pallassos, circ i moltíssimes coses més que poden encaixar en el que a tu t’agradaria, segur.

Espectacles Infantils de Carrer. L'Home Orquestra
L’Home Orquestra. cercaviles o passacarrers

Com que les festes les gaudeix tot el veïnat et proposem que contractis uns bons espectacles infantils de carrer per la mainada i algun grup de ball, havaneres o orquestra per a la gent gran.

Resultat: 14 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!