ESPECTACLES per ESCOLES

  1. ESPECTACLES per ESCOLES

Espectacles Infantils per Escoles.

Des d’aquí et proposem espectacles infantils per escoles.  Son espectaclesn creats i pensats perquè s’adaptin als espais que normalment hi ha als centres i, per suposat, perquè son ideals per a l’edat escolar. Segons els grups es poden fer adaptacions.

Els espectacles que normalment s’ofereixen a les escoles son els que van lligats a les festes i celebracions del calendari escolar i a la cultura popular de Catalunya.

Espectacles Infantils per Escoles
Espectacles Infantils per Escoles

Espectacles per centres Escolars.

Així docs trobarem espectacles infantils de ball, danses i cançons fins a Karaoke. A més, també  discomòbil i grups de música per a la festa de final de curs. Per si es necessita, oferim material de lloguer com equips de so i equips de il·luminació; tot de lloguer per la festa.

Evidentment també hi ha els espectacles específics de les festes populars de l’any. Així doncs hi ha grups amb espectacles de la castanyada per col·legis i, per descomptat els espectacles de Nadal en que es pot fer cagar el Tió o cantar nadales.

Animació per Escoles
Animació per Escoles

A partir d’aquí ja passem als espectacles de Sant Jordi. Per tant, per celebrar-ho i fer feliços al públic infantil, trobarem representacions teatrals sobre la llegenda de Sant Jordi; tant a nivell de teatre com amb titelles o realitzat per animadors.

Així docs, els personatges principals de la llegenda, específicament, el rei i la reina, la princesa, el drac i el cavaller Sant Jordi al capdavant, son els protagonistes de les representacions als espectacles infantils de Sant Jordi.

Animació per Escoles Bressol
Animació per Escoles Bressol

Espectacles temàtics

Per suposat que hi ha grups que tenen espectacles de carnestoltes per escoles. Son espectacles de música i ball per fer participar a tothom.

A part del comentat també hi ha altres propostes d’animació per els centres escolars com lloguer d’inflables, gimcanes, jocs gegants, ludoteca, parcs inflables, globoflèxia etc..

Espectacles Infantils de Titelles
Espectacles Infantils de Titelles

Per les diades de especials en que es disposa de moltes hores de festa, com els dies de final de curs, oferim tallers. Els tallers per escoles estan molt bé tant per la mainada com per els pares.

Els tallers de son de bombolles de sabó, de xapes, de globoflèxia, taller de titelles, taller d’imants, taller de circ, de manualitats, de maquillatge, tallers d’estels, de màgia etc…,

Si no trobes el que busques o necessites més informació parla’ns pel Xat.

Resultat: 21 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!