FESTA ANIVERSARI

  1. FESTA ANIVERSARI

Festa d’aniversari

Evidentment, durant molts anys la festa d’aniversari és un dels millors dies de la infantesa i, per suposat, segueix així fins a ben grans. És evident que tots els nens es mereixen la millor festa el dia del seu aniversari. Per aquest motiu et donem una llista de passos a seguir més avall.

Així doncs, aquí hi trobaràs animadors per la festa d’aniversari del teu fill o filla. Evidentment ha noies i nois animadors, ben preparats per explicar contes, jugar, cantar, maquillar, practicar globoflèxia, fer pallassos, titelles, màgia i un munt de coses més per animar la festa del nen o nena.

Pastis d'aniversari
Pastis d’aniversari

Com organitzar les festes infantils d’aniversari

També, en aquest cas t’explico com pots preparar fàcilment l’aniversari.  Et sorprendrà, i et serà molt gratificant l’èxit que tindrà la festa seguint aquestes instruccions. Per descomptat que algunes coses són pesades però ho faràs molt bé, ja ho veuràs.

En conclusió, ves llegint aquesta pàgina i fes una llista de les coses afer, no et deixis res. Escriu-hi tot el que et passi pel cap. Després ja decidiràs l’ordre de cadascuna de les feines perquè tot es faci ordenadament

Nenes celebrant festa d'niversari
Nenes celebrant festa d’niversari

A continuació veuràs una llista  reduïda de coses a fer. Al final hi trobaràs la mateixa llista però amb una explicació especifica en cada un dels punts o feines a fer.

15 passos per preparar la festa d’aniversari

1.- La data de la celebració que sigui idònia per a tots
2.- On vols fer la festa d’aniversari, a casa o en un local?
3.- Vols que sigui una festa temàtica, amb disfresses?
4.- El teu fill ha de ser el protagonista de la festa!
5.- No oblidis les invitacions de l’aniversari. Millor fetes a casa …
6.- Decorar l’espai amb globus, banderoles de colors etc.

Maquillatge aniversari infantil
Maquillatge aniversari infantil

7.- Fer llista dels materials que has de comprar per a la decoració etc.
8.- Dinar, berenar o sopar d’aniversari
9.- Bufet obert? Amb quin menjar?
10.- Pastís. escull-ne un que agradi a tots els convidats
11.- Els diners que vols gastar
12.- Organització de jocs i entreteniments per a la festa de l’aniversari
13.- No oblidis que necessitaràs algunes persones que t’ajudin
14.- Contractar un animador o animadora per a la festa d’aniversari
15.- Condicionants per la festa d’aniversari

Així doncs, ara, amb les respostes a les preguntes anteriors ja pots començar a treballar i comprovaràs que en poc temps pots tenir-lo a punt.

No et preocupis pel pressupost ja que en realitat amb poc pots fer molt. Ja ho veuràs !!

Animació festa infantil
Animació festa infantil

Tal com t’he dit, seguidament ampliarem amb més detall cada punt a fi d’aclarir els dubtes que puguin sorgir i ampliar informació important.

FESTES d’ANIVERSARI de NENS

Animació d’Aniversaris
Contes per Festa Aniversari
Jocs per Festes d’Aniversari
Mag per Aniversari
Pallasso per Festes d’aniversaris
Titelles per Aniversari

Nens festa al jardí
Nens festa al jardí

L’èxit de l”aniversari en 15 passos

1.- Triar la data més adient.

Evidentment has de tenir en compte les festes de l’any, les establertes en el calendari. També que no coincideixi amb altres festes familiars o amics i, el pas següent ja és fer-ho saber a tots els convidats tan aviat com et sigui possible.
Per suposat s’ha de comunicar amb unes setmanes de marge perquè durant aquests dies tots es podran organitzar per assistir-hi.

2.- Lloc on celebrar la Festa.

Sobretot decideix amb suficient antelació el lloc on vols celebrar la festa de l’aniversari i, per descomptat, mai abans de fer les invitacions. Tingues en compte que molts factors poden condicionar la festa. Per exemple l’època de l’any, si fa fred o calor, la possibilitat de pluja, hores de llum durant el dia etc.

Ball a la Festa Infantil
Ball a la Festa Infantil

3.- Vols celebrar un festa temàtica?

També, tenir en compte que com a regle general als nens els agrada molt les disfresses, els personatges de pel·lícules etc.. Tingues en compte que pots fer una festa d’aniversari temàtica. A primera vista pot semblar molta feina però no és així i a ells els hi agrada molt. Poden vestir-se de princeses i prínceps, per exemple.

Espectacle infantil de Titelles
Espectacle infantil de Titelles de Marc Oriol

4.- El protagonista de la festa.

Sobretot, ja que la festa és per ella o per ell, no hi ha cap dubte que és la persona ideal per ajudar-te en l’aportació d’idees.
Aprofita-ho i pregunta-li com li agradaria la festa. També que participi a fer la llista de convidats, escollir la música, si vol disfresses, quin menjar i pastis seria el més idoni etc…

5.- Les invitacions.

Sens dubte si les fas a casa és millor, més personals i, per suposat, si les fa el nen més valuoses!!
En primer lloc has de decidir el dia i després l’hora, el lloc, la decoració, el menjar etc… i, finalment arriba el moment de fer les invitacions. Sens dubte que si son personalitzades son més valuoses.

Nena amb pastis d'aniversari
Nena amb pastis d’aniversari

6.- Decorar l’espai de la festa.

Més enllà d’escollir l’espai hi ha un altre element molt important: la decoració. En general s’utilitzen banderoles de colors etc. Si teniu temps podeu donar un toc especial a la decoració de la celebració que sens dubte serà especial: feu unes banderoles siguin artesanes, fetes a casa. Sens dubte ho fa més personal i acollidor.

7.- Fer llista dels materials

Més enllà del que hem parlat cal tenir en compte que necessitaràs materials. Sens dubte: cartolines, tisores, llapis i retoladors, cinta adhesiva, comprar (o fer) les banderoles, sobres per les invitacions, els globus, espelmes…  A part d’això potser vols regalar gominoles?

Globus festa Infantil
Globus festa Infantil

8.- Dinar, sopar o berenar?

Contràriament al que pot semblar aquesta no és una decisió fàcil. Freqüentment cada una porta un allargament de la festa. Per exemple, si és esmorzar llavors es pot aprofitar fins a fer activitats fins a l’hora de dinar. Generalment si és un sopar acaben tots quedant-se a dormir i… llavors també tenim un esmorzar…

9.- Bufet obert?

Malgrat sembli molta feina el bufet és una bona opció, a més, només mengen el que els ve de gust. Hauràs d’escollir si vols cuinar o fer entrepans. Una taula amb el menjar a punt, per que ells puguin anar agafant-lo és una bona idea. Segons hagis escollit hauràs de preparar un tipus o de menjar i begudes.

Pastis festa nens
Pastis festa nens

La millor festa d’aniversari

10.- El pastís.

Excepte que ho tinguis clar d’entrada, el pastis de la festa d’aniversari, no s’escull amb facilitat. Tot i així hi ha majoritàriament prioritat per la xocolata. El podreu fer a casa o comprar-lo fet. Si el feu a casa tens la opció de fer-ne un altre diferent per si un no agrada a tothom.

11.- Pressupost.

Els diners que vols, o pots, gastar amb l’aniversari.  Amb poc pots fer molt però evidentment els diners posen el límit i n’hem de ser conscients. A part del que hem comentat fins ara hi ha la despesa per l’animació. Pots buscar un parent o amic per l’animació de la festa d’aniversari o bé contractar un animador (Escriu-nos al Xat i et donem informació i preus)

Nens tallant pastis aniversari
Nens tallant pastis d’aniversari

12.- Organització i entreteniments.

Si no has contractat un animador infantil hauràs de preparar, tu o la persona encarregada, jocs, cançons, ball, titelles, pintures etc. L’entreteniment per a la festa de l’aniversari és bàsic, imprescindible si no vols que tots en infants acabin jugant amb la play o mirant una pel·lícula.

13.- Qui t’ajuda?

Per ara sembla que tot ho pots fer tu però no, no ho pots fer tot i, òbviament ecessitaràs algunes persones que t’ajudin a preparar-ho. També et caldrà ajuda durant la festa i quan s’acabi per recollir i endreçar-ho tot. Sembla que no però recollir, desmuntar, endreçar i netejar porten molat feina.

Grup de nens a l'aniversari
Grup de nens a l’aniversari

14.- Animador per a la festa d’aniversari.

Aquest és un tema important que ja hem comentat anteriorment.  Val la pena, especialment si disposes dels diners, que contractis un especialista en l’animació de festes d’aniversari. Si, clar, algun amic o parent de la família també ho pot fer però no és exactament el mateix. No te la mateixa experiència ni els mitjans. Pensa-ho.

15.- Condicionants per la festa d’aniversari.

Podríem dir que el límit el marques tu, la teva imaginació i jo hi estic molt d’acord, però no és totalment així. El temps disponible per la preparació, l’ajuda que puguis rebre d’altres persones i el tipus de festa que vulguis fer juntament amb la disponibilitat econòmica son els factors que et poden limitar.

Per acabar….

Et desitjo la millor festa d’aniversari per al teu fill o filla!!
Felicitats!!!

Globus festes infantils
Globus festes infantils

ESCRIU-NOS AL XAT, si tens dubtes o preguntes a fer-nos.

Resultat: 16 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!