Tallers de Maquillatge

  1. TALLERS INFANTILS
  2. »
  3. Tallers de Maquillatge

Tallers de Maquillatge

Aquí et proposem tallers de maquillatge perquè pintar-se i disfressar-se sempre agrada molt a els nens, en qualsevol ocasió.
Evidentment et recomanem persones que son artistes en aquesta especialitat, que tenen un bon coneixement en aquests tallers per ensenyar a maquillar i a pintar-se als nens. Així doncs poden ser uns monitors o monitores de’aquests tallers que agradaran a tothom.

Taller de Maquillatge
Taller de Maquillatge

Tots, des dels més menuts fins els més grans, ho passaran molt bé. Si tens dubtes pots parlar-nos ara mateix pel XAT dels whatsapp i t’explicarem tot el que necessitis sobre el maquillatge per la teva festa

Taller de Maquillatge
Taller de Maquillatge

Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en tallers de maquillatge infantil? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Maquillatge per Festes

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!