FESTES de CARRER

  1. FESTES de CARRER

Festes de Carrer

Les festes de carrer no han de ser forçosament dintre la festa major però tenen en comú que es fan bàsicament a l’estiu. Son festes de barri, festes de veïnat, sopars o dinars de germanor.  Evidentment s’organitzen actes, espectacles de ball i música, activitats per a la mainada.

Animació infantil per Festes de Carrer
Animació infantil per Festes de Carrer

També  hi podem veure correfocs, cercaviles amb xaranga, cercaviles amb gegants etc..  Per els nens s’organitzen espectacles d’animació, teatre de titelles o espectacles itinerants de circ, malabars, inflables, jocs gegants etc.. També i podem veure actuacions de castellers o balls on sona la música de grans orquestres.

Espectacles per Festes de Carrer

A part d’aquestes festes de carrer, més pròpies de les diades de festa major, hi ha carrers on un grup de veïns organitzen unes hores o dies de festa amb algun àpat al carrer. Més aviat son sopars a la fresca on, al acabar, potser hi ha una mica de musica i ball.

Espectacle de Circ al Carrer
Espectacle de Circ al Carrer

Hi ha festes de carrer que duren un cap de setmana. També s’organitzen activitats per nens i adults.  Normalment uns grupet de veïns, com a comissió de festes, és qui gestiona la organització. Per poder-ho fer organitzen rifes i demanen col·laboració a comerciants i a l’ajuntament.  L’acte central sol ser el sopar de carrer.

Espectacles infantils de carrer

Per les festes de carrer et recomanem espectacles populars, de gran acceptació, que faran les delícies de menuts i grans. El lloguer d’inflables és ideal per a places i espais grans. També, especialment per a nens els cercaviles infantils. Si vols distreure als més menut un bon conte, per un contacontes, també és una bona idea.

Espectacles de Circ al Carrer: Art-tic Shows
Espectacles de Circ al Carrer: Art-tic Shows

Com que nosaltres promocionem els espectacles infantils de carrer també et vull recordar que n’hi ha d’altres com… Danses del Mon, danses infantils i festa de l’escuma per espais grans. Per espais més reduïts tenim Espectacles de bombolles al carrer, espectacles de malabars, ludoteca infantil i jocs gegants.

Si el propòsit és d’un espectacle per a més públic llavors hi ha cercaviles de carrer, xarangues, espectacles de pallassos i de circ i moltes coses més!

Si busques havaneres aquí en trobaràs: havaneres

Resultat: 31 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!