Festes Infantils

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Festes Infantils

FESTES INFANTILS

Animació infantil per Festes

A primera vista ja es veu que des d’aquí us proposem els millors grups per festes infantils; festes grans i festes petites. sens dunte és perquè els animadors que us recomanem us poden oferir varietat d’espectacles infantils, des de gran format a petit format.
Més enllà del que imagineu entreu i mireu, els grups d’animació  i veureu la seva oferta.

Evidentment una celebració per nens es pot fer de moltes maneres però hi ha gran diferència quan a la festa hi participa un grup d’animació.
Aquí podràs veure animadors que ofereixen: titelles, pallassos, mim, balls infantils, festa de l’escuma, cançons, globus, inflables etc.

Cares pintades a festa infantil
Pinta cares a festa infantil

Per a cada ocasió hi ha diferents espectacles, pensats sempre per festes infantils orientades al public infantil i als adults que els acompanyen. Inversament al que pot semblar la varietat es gran, uns tenen més oferta que altres i les especialitats van des de l’animació infantil tradicional a l’espectacle interactiu amb mitjans informàtics.

Espectacles infantils al carrer

No hi ha cap dubte que hi ha animació amb ball i danses, música, cançons per acada ocasió. Animació infantil per escoles, per festes majors, per festes de carrer, cercaviles, mags i espectacles de màgia, titelles, pallassos, espectacles de circ, castells inflables, petits espectacles familiars, espectacles de titelles, teatre de carrer, inflables, jocs d’escuma, jocs d’aigua, conta contes…
Mès enllà del que puguem imaginar hi ha oferta que en cada cas es pot adaptar al que vosaltres pugueu necessitar.

Festes infantils al Carrer
Festes infantils al Carrer. Marc Oriol

Un animador en una festa infantil?

Per suposat en una festa infantil l’animador/a és l’artista que aconsegueix que els seus espectadors oblidin la realitat per transportar-los a l’espectacle que ell/a els ofereix. Sens dubte un bon espectacle abdueix a pares i nens, centrats exclusivament en l’actuació de l’animador. Ell aconsegueix fer viure intensament la celebració que hem pensat per els infants.

Necessito un grup per la festa infantil?

Independentment del que vulguis fer, un bon animador és quasi imprescindible per a qualsevol festa o celebració on hi hagi nens.

En general els mateixos pares i amics poden fer molt per la festa, col·laborant amb moltes coses però, tant a l’escola com en festes del poble o d’aniversaris la millor opció és contractar a un bon animador/a.

Espectacle de titelles infantil
Espectacle de titelles infantil

Grup d’animació infantil o un animador?

Normalment depèn de la festa que estiguis preparant. Particularment per celebracions familiars o festes d’aniversaris hi ha altres opcions abans que contractar un grup d’animació infantil. Tal com hem dit per festes de carrer, a l’escola, la festa major etc. és molt convenient un bon espectacle d’animació.

Festa per Nens
festa per nens amb Gimpallunes

Quin grup per la festa infantil?

Contrariament al que pot semblar hi ha molts grups i cadascú te la seva personalitat amb les seves particularitats. Hi ha grups amb espectacles infantils de gran format, idonis per a festes grans. Altres estan més orientats al ball i música fent una festa participativa o excel·lents espectacles de teatre. N’hi ha d’altres especialitzats en espectacles de carrer.

Espectacles d’escuma i Aigua

D’acord amb el que necessitem també trobarem festes de l’escuma, jocs gegants, castells inflables, mags, pallassos, titelles, globoflèxia, espectacles de teatre, balls, danses, bombolles de sabó, castells inflables, trencar l’olla (ara en diuen “piñata”), curses de sacs, xanques, malabars amb foc, espectacles de circ, espectacles infantils, festa de l’escuma, contes… moltíssimes coses més!

El que tenen en comú tots aquest grups d’animació és que l’objectiu fixat a fer gaudir els nens amb la participació dels grans que els acompanyen.

Espectacles infantils de Carrer
Espectacles infantils de Carrer. Companyia Escalivada

Animació per festa d’aniversari

Considerant-ho tot per una festa d’aniversari també t’anirà bé un animador/a, no cal un grup. Si l festa és a nivell familiar amb amics tens força opcions: un animador o animadora et pot fer tota la festa. Tal com necessites fa participar els nens amb balls i cançons. També hi ha qui fa titelles, explica contes, pinta cares, fa el pallasso etc. Hi ha qui prefereix contractar un mag per la festa d’aniversari.

Un grup per cada Festa

Addicionalment quí et fem unes propostes interesants d’animació infantil per festes, celebracions i aniversaris. També per animar a l’escola; per la Castanyada, Nadal, Carnaval, Sant Jordi o la festa de Final de Curs. No oblidem, en aquestes propostes, la celebració d’aniversaris, les festes de carrer, la festa major o l entreteniment per a casaments i altres events en que els nens necessiten passar-ho bé dintre de la celebració.

Festa de l'escuma
Festa de l’Escuma. Marc Oriol

Tot s’hi val en la festa infantil?

Sens dubte qualsevol opció no és la millor. Hem de pensar-ho bé, tenint en compte els gustos del protagonista de la festa, el nen o nena, cas que sigui així, i també dels seus amics i dels pares que hi assistiran. Hi ha moltes opcions i especialitats en animació per festes de nens.

En qualsevol event o celebració de festes hi podem portar un animador que faci participar a nens i els adults de l’espectacle que realitza; poden ser cançons, ball infantil, un espectacle de titelles, un espectacle de màgia, un espectacle infantil, pallassos, globus o moltes coses més. El que triïs, per anar bé, que sigui participatiu perquè la festa es gaudeix més.

La Berta Contacontes
La Berta Contacontes

Resumint, si es tracta d’una celebració familiar, abans de res has de saber amb que s’ho passarà millor el teu nen o nena, que és el que més li agrada, tenint en compte a tots el altres convidats a la festa.  Però no li portis un mag si no li agraden ni tampoc organitzis un taller de maquillatge si no li agrada pintar-se.

Tu que coneixes bé el protagonista de la festa ja sabràs escollir correctament!!

Ja ens queda poc per dir-te.

Evidentment una festa es pot preparar de moltes maneres per a celebrar qualsevol cosa que sigui important per la mainada. Tens uns protagonistes que ho estan esperant.

En qualsevol cas si és d’aniversari prepara l’espai, involucra a tiets i tietes, o altres pares per coordinar-ho tot, fes la convocatòria, passa les invitacions i escull el que et sembli més adient en animació infantil però, tingues ben clar que aquestes festes queden per sempre en els records de la mainada!

Festa Holi dels Colors
Festa Holi dels Colors

Per acabar

Generalment tindrem centenars de fotografies i vídeos a la càmera, al mòbil, a l’ordinador i fins hi tot potser en tindrem alguna còpia impresa i ens faran recordar la festa. Una festa que ells viuran molt intensament perquè seran la protagonistes. Emoció a flor de pell, records per tota la vida!!

En general la millor festa infantil és la que sempre recordem amb la il·lusió de reviure aquell moment. Aquest web de professionals per festes infantils està pensat perquè tingueu contacte directe amb els animadors, no hi ha formularis, heu de trucar-los a ELLS directament o a nosaltres (695.395.332) per rebre la informació que necessiteu.

Evidentment que podeu veure més grups al portal de festes infantils,  els millors professionals per festes infantils, festes grans o petites. Els animadors que us recomanem us poden oferir varietat d’espectacles infantils, des de gran format a petit format.

Entreu i mireu, un a un, i veureu la seva oferta.
En conjunt i ha diferents especialitats d’espectacles, particularment orientats cap als infants i al públic adult que els acompanya. Així doncs la varietat es gran, uns tenen més oferta que altres i les especialitats van des de l’animació tradicional a l’espectacle interactiu amb mitjans informàtics.

Animació Infantil El Gripau Blau
Animació Infantil El Gripau Blau

En conclusió… hi ha animació amb ball i danses, música, cançons… També animació infantil per escoles, per festes majors, per festes de carrer, cercaviles, mags i espectacles de màgia, titelles, pallassos, espectacles de circ, castells inflables, petits espectacles familiars, espectacles de titelles, teatre de carrer, inflables, jocs d’escuma, jocs d’aigua, conta contes…
Molta oferta que en cada cas es pot adaptar al que vosaltres pugueu necessitar

Contactar amb els animadors

En essència aquest web de professionals per festes infantils està pensat perquè tingueu contacte directe amb els animadors, no hi ha formularis. Per contactar heu de parlar  pel xat o trucar-los directament.
També podeu visitar un web d’artistes : Guia del Artista on hi ha oferta molt variada per a celebracions de tota mena!!

Resultat: 8 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!