Espectacles de Bressol

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. Espectacles de Bressol

Espectacles de Bressol

Evidentment, ja de ben petits, tota la canalla està atenta amb el que passa al seu voltant i per això et recomanem espectacles de bressol per el teu centre o jardí d’infància.

Espectacles per Jardins d'Infància
Espectacles per Jardins d’Infància

 

Tot i que no ho sembla hi ha alguns espectacles molt adequats per aquest públic tant menut de les escoles bressol. Així doncs podreu veure a les fitxes dels animadors algunes propostes que son adequades perquè els nens i nenes es distreguin i ho passin molt bé.

Contacontes per nens petits
Contacontes per nens petits

Per què recomanem espectacles per jardins d’infancia? Doncs perquè agraden molt, distreuen els nens i els potencia la imaginació.  Habitualment son espectacles senzills com titelles amb contes i cançons. Si els nens son una mica més grans ja es pot plantejar un animador pallasso o altres animacions infantils.

Titelles per Nens Petits de Bressola
Titelles per Nens Petits de Bressola

Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en espectacles infantils? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!