Espectacles de Carrer

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Carrer

Què son els espectacles de carrer?

Evidentment son els que es fan a l’aire lliure i, concretant més, al mig del poble o ciutat, al carrer o a places del pobleson els espectacles de carrer. Poden ser molts i variats però tenen en comú que els celebrem a l’aire lliure.
Però per suposat hi ha espectacles pensats exclusivament per la mainada. Normalment son estàtics o força estàtics, en una plaça o recó de carrer perquè els menuts ho puguin veure.

L'Home Roda, espectacle de carrer
L’Home Roda, espectacle de carrer

També poden ser mòbils, fent un cercavila:  xanques, bicicletes amb rodes molt grans, malabaristes que fan volar pilotes o plats per l’aire mentre ens mostren la seva habilitat i enginy per a fer-ho.

L Espectacle de carrer pot ser en format de cercavila

Per suposat que poden ser cercaviles,  per xics i menuts. També n’hi ha que son més estàtics com espectacles de teatre, espectacles de titelles, de circ etc…  o mòbils com els descrits anteriorment en l’apartat infantil

Malabaristes. Festa al Carrer.
Malabaristes. Festa al Carrer.

Així doncs, som sigui, vull dir-vos, els espectacles de carrer son ideals per les festes majors. Els pot gaudir un nombre molt important de persones si son amb format de cercavila. Grups de xaranga, grups de teatre, percussió, festes infantils, espectacles de tot tipus pensats per l’aire lliure.

Per suposat que, a diferència d’altres espectacles, els que es fan al carrer tenen l’inconvenient, de que es fan a l’aire lliure. Aquest és el fet ens condiciona; els canvis meteorològics: vent, fred i les pluges.

Mim. Espectacles de Carrer.
Mim. Espectacles de Carrer.

Quan preparem o programem espectacles per celebrar a l’exterior caldrà preveure alternatives per si no fa bon temps i s’ha de recórrer a espais tancats o a fer l’espectacle en un lloc cobert. També és important plantejar-se una assegurança per si no es pot fer.

Vols que el teu anunci surti en aquest apartat, GRATUITAMENT? Clica aquí

Resultat: 11 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!