Tallers per Nens

  1. TALLERS INFANTILS
  2. »
  3. Tallers per Nens

Tallers per Nens

Què són els tallers per nens?

Es evident que els tallers per nens són activitats orientades a l’aprenentatge d’alguna activitat concreta però te altres besants. Evidentment una és l’oferiment d’una tasca que agradi i  diverteixi a la canalla però al mateix temps és una activitat formativa.

Per què fer Tallers per Nens?

Sobretot amb adults es pretén difondre i potenciar alguna activitat o feina però amb els més menuts l’objectiu pot ser potenciar les manualitats i l’art. També, al mateix temps, sol ser beneficiosa per altres qüestions com la potenciació de la imaginació, la creativitat, o el respecte mediambiental.

Taller de ceràmica per nens
Taller de ceràmica per nens

Quin és millor per nens?

Sens dubte ha moltes d’activitats que es poden potenciar i difondre amb els tallers infantils. Habitualment son activitats que estimulen el desenvolupament i la imaginació dels infants.

Què son els tallers infantils?

En general estan orientats a nens de diferents edats i ofereixen la possibilitat d’aprenentatge en les quals la distracció i el “joc” son l’eix principal. Així doncs, en un ambient distès, de jocs i distracció, s’ofereix la possibilitat d’aprendre i practicar en format de taller.

Taller infantil de Titelles
Taller infantil de Titelles

Per què proposem tallers per Nens?

Encara que sembla un simple passatemps, en els tallers, els nens i les nenes aprenen del que els explica el monitor. També perquè van practicant amb els objectes mentre manipulen, treballen, exploren etc.

Per què serveixen?

És obvi que serveixen per aprendre  l’activitat que s’hi ensenya però, al mateix temps, aprenen a relacionar-se amb altres infants, a part de fomentant la sociabilitat i la col·laboració. També s son útils per formar-se en l’atenció, la observació, la memòria, adquirir habilitat etc. El tallers per nens son molt adequats per a fomentar la capacitat creadora.

Quins tallers escollir?

Sobretot, per la gran acceptació que tenen, us proposem tallers de manualitats, de pintura i maquillatge, tallers de reciclatge, tallers de titelles, tallers de fang o ceràmica, bombolles de sabó, tallers de globoflèxia, tallers de motius i objectes de Nadal etc..

Taller de Circ per Nens
Taller de Circ per Nens

Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en tallers? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!