SERVEIS PER FESTES

  1. SERVEIS PER FESTES

Serveis per Festes

Potser no ho saps però nosaltres fa molts anys que estem oferint serveis per festes. Ho fem en el mon de la promoció i publicitat de grups i artistes a internet. Primerament va ser orquestas.info, després orquestas.com i més tard, l’any 2002 guiadelartista.com.

Seguidament vam oferir els serveis per festes en els portals en català. Quasi tots son temàtics: d’animació infantil, d’havaneres, de grups musicals etc.

Durant l’any 2022 hem preparat aquest portal d’espectacles infantils en el que també i oferim altres serveis.  Després de veure que tant els particulars com ajuntaments, escoles i associacions necessitaven contactar de manera immediata amb els artistes o grups, vam pensar que era necessari fer un treball adaptat als serveis que demana el moment actual.

Per això, per la immediatesa que requereix la demanda actual, aquest web permet contactar de manera instantània, des del Xat amb els anunciants, sense esperes.
D’aquesta manera l’interessat/da en un grup pot saber, al moment, si el grup pot oferir el que ell està buscant, si te disponibilitat per aquella data etc..
Així mateix, com que hi ha la possibilitat que en aquell moment l’artista no pugui respondre, des del mateix web es donarà resposta a la persona que escrigui, en la mesura del possible.
No obstant, tant ràpid com sigui possible l’anunciant contactarà amb  la persona interessada.

Ara oferim Servei de Càtering per festes i celebracions
També Locals per a Celebrar Festes i Aniversaris
A més, que no oferíem abans: Lloguer d’equips de so i il·luminació

Si tu també et dediques al lloguer d’equips o ofereixes qualsevol servei relacionat amb el que pots veure en aquest web, no ho dubtis, anuncia’t.

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!