Espectacles Itinerants Infantils

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Espectacles Itinerants Infantils

Espectacles Itinerants Infantils

Dons si, les festes de carrer son més lluïdes amb espectacles itinerants infantils. Si vols que els nens i els grans ho passin bé contracta aquí l’espectacle que més t’agradi.

Per què espectacles itinerants

Espectacles Itinerents infantils.
Espectacles Itinerents infantils.

Perquè quan arriben les festes, del carrer, del barri o la festa major organitzem espectacles a la via pública. Perquè volem que tothom les gaudeixin… és per això que els espectacles Itinerants Infantils ens van molt bé.

Espectacle Itinerant infantil.
Espectacle Itinerant infantil.

Per suposat que un espectacle fix està molt bé però si estem pensant en zones grans, una barriada o tot el poble és quan els espectacles itinerants son millors. Cal tenir en compte que els espectacles, entre pobles, avui aquest i demà l’altre, també poden compartir un espectacle i llavors també és itinerant.

Especta cle de Foc
Especta cle de Foc

També son ideals per les festes de carrer els cercaviles, la xaranga, els xanquers, els espectacles de circ etc.. Per suposat tot pensat per desplaçar-se: malabaristes, shows amb bicicletes etc..

Hi ha molt espectacles per festes infantils, idonis per actuacions al carrer, a part dels que hem comentat. Evidentment s’adapten a l’exterior i son molt adequats per celebracions infantils les danses del Mon, danses infantils, espectacles de pallassos, espectacles de titelles, espectacles de circ etc.

Espectacle itinerant infantil de Nadal
Espectacle itinerant infantil de Nadal

També agraden molt la festa de l’escuma, ludoteca infantil i jocs gegants, els castells inflables i els llits elàstics, per espais grans, i per espais més reduïts hi ha espectacles de bombolles,  espectacles de malabars, tallers d’activitats diverses etc..

Espectacles Infantils de Carrer

Perquè estàs buscant un espectacle itinerant infantil et recomanem que donis una ullada als artistes que s’anuncien en aquest web. A part de la oferta que hi ha podem buscar i ferir altres espectacles que segurament t’agradaran.

Espectacles Infantils de Carrer
Espectacles Infantils de Carrer

Així doncs, si no trobes el que busques perquè no hi és, per què no s’adapta a les teves necessitats o per altres motius, ESCRIU-NOS AL XAT i en un moment tindràs tota la informació que necessites.

Resultat: 5 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!