Contacontes per Escoles

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. Contacontes per Escoles

Contacontes per Escoles

Els Contacontes per escoles son ideals per a qualsevol celebració o edat ja que son interpretacions teatrals adaptades per el públic infantil.

Ells/elles, els contacontes per escoles ens expliquen contes i altres històries per la canalla i què, normalment també agrada i ho segueix el públic adult, si hi assisteix.

Contacontes
Contacontes

L’hora del Conte

Sobretot els contacontes per escoles expliquen contes clàssics o bé històries/contes de creació pròpia. També tenen contes adaptats a les festes i celebracions pròpies del calendari escolar.
Evidentment ens podran fer un bon espectacle per Tots Sants, per les festes de Nadal, per Sant Jordi o quan calgui. Sempre però adaptat al que l’escola necessiti.

Contacontes per totes les Escoles

També a les seves interpretacions, utilitzen elements habituals de les interpretacions teatrals com el vestuari, la música, la veu o altres propis del contacontes com son els titelles.
Els contacontes per escoles sempre ens podran oferir espectacles que agradin a la maina.
Què hi ha millor, per estimular al imaginació dels nens, que un bon conte? Evidentment un conta contes!. Aprofitem-ho a les nostres festes escolars. Aquí tenim excel·lents contacontes homes i dones especialitzats en la narrativa que faran les mil delícies per els petits.

Contacontes a l'Escola
Contacontes a l’Escola

Així doncs per celebracions i festes de l’any o per les pròpies de cada col·legi, aprofitem que hi ha contes i rondalles ideals per aquella ocasió. També cal saber que és molt important, per transmetre valors a la mainada utilitzant la narrativa i la pròpia imaginació.

Contes amb Titelles

Sens dubte els relats ajuden els infants a entendre la realitat que els envolta. La narració és una forma de comunicació i educació. L’ús dels contes serveix per educar ja que donen joc per a explicar conceptes abstractes, valors, conflictes i problemes de la vida real.
Pots demanar al conta contes per escoles un relat personalitzat o adaptat al que creus convenient segons el moment, l’etapa, la celebració etc. !!

Les Millors Contacontes per Escoles

Els contes per nens emocionen i entretenen. Obren les portes de l’aprenentatge amb la imaginació perquè hi ha els enllaços per vincular la realitat amb la fantasia del relat contat. Son una bona eina per l’aprenentatge.
Aquí trobaràs grans artistes contacontes.
Aprofita el xat per a contactar-hi!!


Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en contacontes? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Contacontes per Escoles

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!