Animació de Carnestoltes per l'Escola

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. Animació de Carnestoltes per l'Escola

Animació de Carnestoltes per l’Escola

Evidentment aquí et proposem una bona animació de Carnestoltes per l’escola, amb diferents activitats i espectacles, dels que ofereixen els nostres animadors. Per què hauries de contractar espectacles d’animació de carnestoltes per l’escolal? Sens dubte perquè a tots els nens i nenes els agraden les disfresses, disfressar-se per carnaval, passejat-se pel centre o pel poble i que tothom els vegi. Així doncs, ara que je es respira l’ambient del Carnestoltes i que els nens encara van a l’escola,  son espectacles o activitats que agraden molt a tots.

Animació de carnaval per escoles
Animació de carnaval per escoles

Espectacles d’Animació per Carnestoltes

Així doncs, per suposat son grups que fan molt bé aquesta feina, amb coneixement i experiència en el mon de l’animació infantil.  També, amb uns bons espectacles tots els nens, des dels més menuts fins els més grans, ho passaran molt bé.

Animació de carnestoltes per escoles
Animació de carnestoltes per escoles

En gran mesura l’edat dels alumnes també seran una pauta per escollir el que vulguis o contratar.

Evidentment si tens algun dubte sobre els grups, els espectacles que ofereixen, si s’adapten o no al que tu necessites etc. pots parlar-nos ara mateix pel XAT dels whatsapp i t’explicarem tot el que necessitis.

Actualment també, (abans no perquè havia estat prohibit) es celebra el carnaval o carnestoltes, com n’hem de dir…. Vegem-ho?
Doncs totes dues paraules deriven de formes llatines i signifiquen, “carns llevades”, és a dir, sense carn. Així doncs el Carnestoltes anuncia la fi de la disbauxa i dona pas, per tradició, a la penitència. En català, la paraula carnaval ens ha arribat del castellà i és un sinònim absolut de carnestoltes.

Carnestoltes és un mot polisèmic i , fa referència al període que vivim i també designa el rei dels poca-soltes, personatge arrauxat i burleta que ens convida a gaudir de la vida de manera desenfrenada.


Sens dubte, si ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en animació deCarnaval per escoles, aquest portal t’interessa.
Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Animacion de Carnestoltes

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!