Pintacares per Festa Aniversari

  1. FESTA ANIVERSARI
  2. »
  3. Pintacares per Festa Aniversari

Pintacares per Festa Aniversari

Sens dubte l’activitat de Pintacares per Festa d’Aniversari és una de les que més agrada a tots els nens. Sobretot, si a part del maquillatge hi afegim disfresses ja tindrem a totes les nenes i els nens d’allò més contents!

Evidentment els maquillatges que es fan durant la festa d’aniversari, pot ser molt variats però quasi sempre tenen un significat. Està clar que si els nens son molt menuts bàsicament amb un nas, uns bigotis i poca cosa més ja en tenen prou però els més grandets ja volen més sofisticació.

Maquillatge Infantil Per Festes
Maquillatge Infantil Per Festes

En general, els nens demanen a les pintacares maquillatges que es basen en personatges de pel·lícules o sèries infantils del moment.  També, ocasionalment també poden ser d’oficis: infermeres, policies etc.. Naturalment no es pot deixar de pintacares per festa d’aniversari que no siguin de fantasia, d’animals, pirates, esquelets, pallassos, papallones etc.

Així com a les nenes els agrada anar pintades com princeses, papallones, gatetes o altres dibuixos fins, els nens, contràriament, prefereixen pintacares de monstres, guerrers, pistolers, pirates i altres maquillatges del que els personatges infantils del moment.

Pintacares per festa Aniversari
Pintacares per festa Aniversari

Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem

Òbviament la presencia d’un pintacares al’aniversari és molt important en aquesta diada de celebració. Evidentment les disfresses i altres activitats com els contacontes, pallassos, titelles, o ballar estan molt bé però… ho passen millor si van pintats.

Per aquest motiu, si esteu preparant una festa d’aniversari us proposem que contracteu una bona maquilladora pintacares.


Ets un professional del món de l’animació o ets un/a especialista en Pintacares?. Treballes per festes i celebracions? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat ? Anuncia’t aquí perquè en pots treure molt profit!!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!