Contacontes al Carrer

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Contacontes al Carrer

Contacontes per festes de Carrer

Els Contacontes al carrer son ideals per el públic infantil quan estem de festa major o celebrem diades a l’exterior.

Els contacontes per les celebracions al carrer, habitualment expliquen contes i altres històries per la canalla però també agrada i ho segueix el públic adult, els pares i mares.
Normalment els contacontes ens expliquen a les festes del carrer contes clàssics o bé històries/contes de creació pròpia.  També cal dir que en les seves interpretacions, utilitzen elements habituals de les interpretacions teatrals com el vestuari, la música, la veu o altres propis del contacontes com son els titelles.

Contacontes al Carrer
Contacontes al Carrer

Perquè contacontes?

També els contacontes, o conta contes, son ideals per festes i celebracions de diades que es fan a l’exterior, al carrer.
Què hi ha millor, per estimular la imaginació dels nens, que un bon conte? Evidentment un conta contes!. Aprofitem-ho a les nostres festes. Tenim excel·lents contacontes homes i dones especialitzats en la narrativa que faran les mil delícies per els petits.

Així doncs, per celebracions i festes de carrer, per espectacles itinerants, per la festa major, per les festes del barri… Els contes i rondalles son ideals, i molt importants, per transmetre valors a la mainada utilitzant la narrativa i la pròpia imaginació

Contes per educar

Evidentment els relats ajuden els infants a entendre la realitat que els envolta i la narració és una forma de comunicació i educació. Sens dubte els contes serveix per educar ja que donen joc per a explicar conceptes abstractes, valors, conflictes i problemes de la vida real.

També pots demanar al conta contes un relat personalitzat al moment i situació de la teva festa de carrer!!

Els contes per nens emocionen i entretenen. Obren les portes de l’aprenentatge amb la imaginació perquè hi ha els enllaços per vincular la realitat amb la fantasia del relat contat. Son una bona eina per l’aprenentatge.

Aquí trobaràs grans artistes contacontes.
Aprofita el xat per a contactar-hi!!


Si ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats, anuncia’t en aquest portal. Clica AQUI i podràs veure les condicions. T’agradarà!!
Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!