Espectacles de Màgia Infantil

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Màgia Infantil

Espectacles de Màgia Infantil

Els Espectacles de Màgia infantil estan dintre del grup de representacions que juguen amb el factor de la sorpresa, de la il·lusió. Evidentment en gaudeix tothom, tant adults com el públic infantil i et recomanem un bon espectacle per a la teva festa.

Mag Pol, espectacles de Màgia Infantil
Mag Pol, espectacles de Màgia Infantil

Per suposat que aquí t’oferim espectacles de professionals amb experiència i qualitat. Son artistes de la màgia amb experiència en espectacles a nivell d’esdeveniments, a sales de teatre i a escenaris.

Evidentment també n’hi de molt bons que s’han especialitzat en els espectacles de màgia infantil. Fins i tot hi ha mags que han orientat els espectacles per a festes infantils de l’escola, a la festa major, festes de carrer o per festes familiars.

El Mag Pol. Màgia a l'Escola.
El Mag Pol. Màgia a l’Escola.

Espectacles de màgia per a Nens

Des d’aqui us oferim una varietat d’espectacles perquè trobeu el que  s’adapti al que busqueu. Actualment pots contractar màgia d’aprop, a molt poca distància dels infants, o magia per espais grans on hi ha molt públic, en aquest cas, dalt d’un escenari.

També, desprésde tot el comentat, si no sabeu exactament que us pot anar millor, us recomanem que ens parleu pel xat i en pocs minuts haurem trobat el millor per la festa que esteu preparant.

Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp

Val a dir que els espectacles de màgia infantil són ideals per a qualsevol tipus de festa, ja que la màgia la gaudeix qualsevol persona, tant si és un nen, un adult o persones grans.

Al mateix temps, aprofitant que ens llegiu, us volem recordar que a Catalunya tenim molt bon planter de joves mags i…. ja hi ha uns grans mags professionals consolidats i reconeguts a nivell internacional.

Què és un espepectacle de màgia?

Més enllà del que ens puguem imaginar, la il·lusió que crea el mag és espectacle. Això si, per tal de crear-la cal molta habilitat i moltes hores de pràctica.

Sens dubte el coneixement de truc fa perdre la gràcia del número.  En essència la il·lusió es crea a partir de la naturalitat que porta al públic a fixar-se en el que vol el mag.

Hi ha mags de gran renom, amb espectacles grans que s’ajuden d’aparells en les seves representacions.

així doncs, normalment el que en diem màgia no és més que ‘il·lusionisme, per tant, és l’art de fer veure i creure allò amb que ens il·lusiona el mag. Els espectacles de màgia son uns dels espectacles més antics i populars que tradicionalment s’inclou en els de circ o en les varietats del teatre.


Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en la màgia? Ofereixes espectacles de màgia per nens? Et un mag o maga?
Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Contacontes per Festes

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

Resultat: 9 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!