Contacontes per Aniversaris

  1. FESTA ANIVERSARI
  2. »
  3. Contacontes per Aniversaris

Contacontes per Aniversaris

Els Contacontes per Aniversaris  agraden molt a tots els nens i nenes. També son ideals per a qualsevol celebració on hi hagi mainada perquè els te molt entretinguts mentre ho passen molt bé. Sens dubte els contacontes ens expliquen contes i altres històries per la canalla i què, son res més que interpretacions teatrals adaptades per el públic infantil. Contacontes per Festes

Contacontes per Festes

Bons contacontes per Nens

Normalment també agrada i ho segueix el públic adult, si hi assisteix. També els contacontes per aniversaris expliquen contes clàssics o bé contes de creació pròpia on fins i tot, en moltes ocasions, adapten el relat i els protagonistes a la pròpia festa o celebració perquè els nens s’hi sentin més identificats. Evidentment, per treballar millor en les seves interpretacions, utilitzen elements habituals de les interpretacions teatrals com el vestuari, la música, la veu o altres propis del contacontes com son els titelles. Els contacontes per aniversaris son sempre un bon espectacle per oferir a la mainada.
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem.

Contacontes Aniversari
Contacontes Aniversari

Conte per Potenciar la Imaginació

Què hi ha millor que un conte per estimular la imaginació dels nens. Aprofitem-ho  per les nostres festes familiars. Tenim excel·lents contacontes, dones i homes, especialitzats narrar i teatralitzar precioses històries i contes que faran les mil delícies per els petits. Per celebracions i festes familiars aprofitem aquesta possibilitat ja que, a part de distreure i agradar, transmet valors a la mainada utilitzant la narrativa i la pròpia imaginació.

Contes per Aniversaris

Els relats ajuden els infants a entendre la realitat que els envolta. La narració és una forma de comunicació i educació ja que per explicar conceptes abstractes, valors i conflictes de la vida real. També pots demanar al contacontes per aniversaris un relat personalitzat o adaptat al que creus convenient segons el moment, la celebració etc. !! Els contes per emocionen, entretenen, obren les portes de l’aprenentatge amb la imaginació perquè hi ha els enllaços per vincular la realitat amb la fantasia del relat contat. Son una bona eina per l’aprenentatge.

Aquí trobaràs grans artistes contacontes.


Evidentment, si ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en contacontes has de sortir en aquest portal. També ofereixes espectacles per nens i ets un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!