Grups animació de Lleida

  1. GRUPS d'ANIMACIÓ
  2. »
  3. Grups animació de Lleida

Grups d’animació de Lleida

Primer, dir-vos que aquí no hi ha tots els grups d’Animació de Lleida.
Per veure’ls tots cal anar al cercador de la pàgina d’inici. Així doncs, utilitzant els filtres podreu llistar pels criteris que us vagin millor i obtindreu una relació de totes les formacions coincidents.

Karaoke infantil a Lleida
Karaoke infantil

Segon, si aneu llegint veureu que no tots els grups son de Lleida.
També, en general els grups d’animació també actuen fora de la seva província, n’hi ha que van més lluny que altres, però quasi tots ho fan. Conseqüentment, quan mireu els llistats hi podreu veure animadors que no son de Lleida però que igualment hi treballen quan se’ls sol·licita.

Grups d'animació de Lleida.
Grups d’animació de Lleida.

Tercer, els espectacles que ofereixen els grups d’animació de Lleida.
Òbviament tots els espectacles son pel públic infantil:  des de nens de bressol fins a uns dotze anys. Altrament però no tots son iguals perquè hi ha espectacles per festes familiars, festes d’aniversari, festes a l’escola, festes de carrer, de Nadal, de Sant Jordi, tallers infantils, globoflèxia, titelles, pallassos… etc.

Grups d'animació de Lleida. Espectacles de Carrer.
Grups d’animació. Espectacles de Carrer.

Els millors grups d’animació de Lleida

Quart, tots els grups ofereixen bons espectacles.
Breument dir que aquí parlem d’uns grups d’animació però que això no suposa que siguin els millors. Evidentment hi ha uns grups que treballen millor que els altres però aquesta pàgina que estàs llegint només fa referència a uns quants, els que nosaltres coneixem i, amb aquest coneixement els recomanem.

Cinquè, a qui ens dirigim des d’aquest apartat?
Contràriament al que pot semblar no ens dirigim únicament a centres escolars, ajuntaments associacions, regidories de cultura…  Els grups d’animació de Lleida treballen amb formats diferents. Principalment tenen espectacles per a espectacles de mitjà format, certa quantitat de públic, però també per a celebracions familiars.

Festa de l'escuma. Lleida
Festa de l’escuma. Lleida

Els millors Grups d’Animació

Sisè, ball i cançons infantils?
Afortunadament hi ha grups i espectacles molt variats, diversos. Així doncs, tan pot ser el típic d’històries, rondalles i cançons com a grans espectacles amb projeccions i músiques espectaculars. En qualsevol cas heu de saber que hi ha un ventall enorme d’espectacles infantils que ofereixen els grups d’animació de Lleida i, per aquesta raó, en trobarem per a una festa petita com ara un aniversari i per a festes molt grans.

Setè, quan costa un grup d’animació infantil de Lleida?
En contraposició al que pot semblar, des d’aquest portal, només fem la promoció publicitària a internet. Habitualment son grups d’animació de Lleida i d’altres llocs dels Països Catalans.  Afortunadament, com que no hi ha intermediaris, des del Xat que veus amb el logo del whatsapp, pots parlar directament amb el grup que t’interessi i t’estalvies uns dinersEn resum, busca i trobaràs el que necessites.

Grups d'animació. Espectacles de Carrer a Lleida
Grups d’animació. Espectacles de Carrer a Lleida

Per acabar, si ets un animador infantil de Lleida.
Decididament tot el que hem dit anteriorment va dirigit a les persones, associacions, ajuntaments, escoles etc. que volen contractar un grup. Això és claríssim però….
No hi ha cap dubte que, si ets un professional, un grup d’animació de  Lleida o per altres zones,  aquest és un dels millor llocs on et pots anunciar.

Finalment, com podem parlar, comunicar-nos?
En aquest cas utilitzem internet que és immediatesa i per això nosaltres preferim whatsapp.  Així doncs, tant si ets un professional com si ets un particular que vols aclarir algun dubte o fer qualsevol  pregunta… parla’ns pel XAT i en un moment et contestem
Moltes gràcies

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!