Espectacles Humor

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles Humor

Espectacles d’Humor

Els espectacles d’humor son els que tenen, com a principal objectiu fer riure, amb acudits, gags, gesticulacions, bromes etc., de tal manera que el públic que hi assisteix ho passi molt bé!

Què son els espectacles d’Humor?

En essència un espectacle d’humor és el que diem abans, bé per narrativa, bé per accions o situacions. Així doncs tenen com a objectiu, divertir i fer riure als assistents a l’espectacle.

Evidentment amb el que diem anteriorment no ens referim exclusivament als espectacles d’humor infantils si no també als que van dirigits a les persones adultes perquè el que hem dit defineix l’objectiu d’aquestes representacions en general.

Espectacles d’humor per Nens

Freqüentment la forma d’espectacle humorístic per nens son els típics pallassos que, com a conseqüència de les situacions creades durant la representació, arrenquen els riures de la canalla ja que els agrada i els diverteix.

En general la majoria d’espectacles humorístics son per a totes les edats tot i que, evidentment n’hi ha molts que son per a persones adultes.  Moltes vegades espectacles com les del conegut grup El Tricicle creen uns espectacles d’humor que els poden gaudir grans i menuts, en moltes ocasions.

Grans Humoristes

Així doncs, hi ha força grups que s’han popularitzat pels seus espectacles, amb gags i acudits que mai podrem oblidar. Entre els més coneguts podem trobar:

Tricicle. Gran grup humoristic
Tricicle

Tricicle

Evidentment ens deixen sorpresos amb les seves actuacions. Grans espectacles d’humor els del Tricicle. Freqüentment, en els seus espectacles, aconsegueixen fer-nos riure gesticulant, sense obrir la boca, son genials.
L’sketch d’ells gesticulant la cançó “Soy un truhan, soy un señor” https://youtu.be/QUfzgFngCvY  és per recordar-o sempre.

Faemino y Cansado
Faemino y Cansado

Faemino y Cansado

Principalment fan humor a partir de les situacions més absurdes, fins i tot, amb imitacions dolentíssimes, acudits sense sentit etc. que fan “tronxar” de riure a qualsevol

Barragan, el Rei de l'humor
Barragan, el Rei de l’humor “marrano”

Barragán

Sens dubte te l’art de fer riure amb les coses més grolleres i escatològiques convertint-ho amb situacions i acudits. Així doncs podríem dir que és l’humorista dels acudits marrans.

Eugenio, gran humorista. “Saben aquel què diu....?”
Eugenio, gran humorista. “Saben aquel què diu….?”

“Saben aquel què diu….?”

Eugenio

Qui no ha sentit a parlar d’ell o no ha escoltat mai un dels seus acudits? També penso que és impossible que hi hagi cap persona que no hagi sentit allò de:
Indubtablement un excel·lent còmic que dominava els acudits mil·limètrics, molt curts, sense moure un muscle de la cara, sempre amb posat seriós. També sorprenía el fet que intercanviava el castellà amb el català, mentre no parava de fumar i beure durant els seus espectacles.

Chiquito. Humorista inventor de paraules...
Chiquito. Humorista inventor de paraules…

Chiquito de la Calzada

El gran imitat  amb per les seves gesticulacions, al caminar o amb les seves expressions amb entonació especial tipus Chiquito de la Calzada. Va atraure molt públic amb les seves actuacions còmiques cap els programes de tv on explicava acudits. Inventor de paraules i expressions, crits i saltirons que sempre recordarem d’aquest gran actor còmic

Cruz y Raya

Primerament simulaven un programa de ràdio. Hi ha cassettes, cintes de magnetòfon d’aquells temps… amb gravacions còmiques de la parella. Finalment van tenir programa d’humor a la tv espanyola. Primerament imitaven però després es van inventar uns personatges propis.

Joan Capri. Gran humorista, monologuista, actor...
Joan Capri. Gran humorista, monologuista, actor…

Joan Capri

Qui no ha sentit a parlar del gran actor, humorista i monologuista Joan Capri?. Sobretot fou fou un actor, humorista i monologuista catal. A més va participar en obres de teatre i els monòlegs que va enregistrar, més de 20 discos, el van convertir en un emblema de l’humor català. Amb una ironia amable però incisiva, va esdevenir una caricatura del català urbà mitjà que va fer riure diverses generacions. Dr. Caparrós el va portar a la popularitat televisiva
Més informació a : https://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_Capri

L'estimat Rubianes que deia el que volia!
L’estimat Rubianes que deia el que volia!

Pepe Rubianes

També en Pepe Rubianes ha estat un dels més grans de l’humor, amb excel·lents monòlegs que sempre perduraran. Sobretot un artista talentós, molt especial que no es va voler acollir mai a les convencions ja que tenia les seves pròpies regles. Sorprenentment, la seva manera d’explicar històries i fer que el públic es divertís,  la va descobrir a Cuba, en un cabaret de l’Havana on recitava poemes mentre aguantava tota mena d’improperis perquè el públic volia veure les ballarines…. Veure : Rubianes solamente  https://youtu.be/bkssQF7YYr8

¿Está el enemigo? Gran Miguel Gila!
¿Está el enemigo? Gran Miguel Gila!

Miguel Gila

Humorista i comediant espanyol. Entre el 1968 i el 1985 va residir a l’Argentina, i assolí una gran popularitat amb les seves gires i els seus monòlegs, sovint acompanyat d’un telèfon (és famosa la seva frase “¿Está el enemigo? ¡Que se ponga!” en agafar l’auricular). També va recopilar els seus acudits en llibres (El libro rojo de Gila), els seus monòlegs en discs, els seus contes i escrits humorístics en altres llibres. https://ca.wikipedia.org/wiki/Miguel_Gila_Cuesta
YouTube: Es el enemigo? https://youtu.be/R7d4Aj4tFA4


Ets un professional del món de l’espectacle i estàs especialitzat/da en espectacles d’humor com monòlegs, mim, acudits etc..? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Els millors Humoristes!

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!