Espectacles de Circ

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Circ

Espectacles de Circ

Tant per menuts com per adults aqui et proposem uns Espectacles de Circ de gran qualitat.

Evidentment els més típics es poden presentar al carrer, en sales, pavellons o carpes. Per sales hem d’entendre llocs amb espais grans com teatres etc.. que disposen d’espai per a muntar-hi un escenari i espai suficient per el públic infantil.

Trapezista. Espectcales de Circ
Trapezista
PER CONSUTES ESCRIU-NOS AL XAT !!

En general i clàssicament els espectacles es representen a l’interior d’un envelat que compta amb pistes i fileres de seients per al públic.  Normalment les pistes dels circs son espais circulars o rectangulars on es fan les funcions. Un atractiu del circ és que en moltes ocasions hi ha simultaneïtat de representacions a les diferents pistes.

Malabarisme al Circ
Malabarisme al Circ

Malgrat el cost per a produir aquests espectacles,  els darrers anys han aparegut algunes companyies de circ, amb molt renom a nivell internacional. Generalment els espectacles que ofereixen son de gran vistositat. Grans creacions on s’ha incorporat l’ús de les noves tecnologies, i artistes de indiscutible qualitat.

Circ: Pallassos i Humor
Circ: Pallassos i Humor

Actualment hi ha carpes de circ estables, fixes, que ofereixen amb certa regularitat els seus espectacles de circ.

Els espectacles de circ

(*) El circ és una art escènica que produeix espectacles incloent acròbates, malabaristes, pallassos, mags i altres intèrprets d’alguna de les seves disciplines.  També cal dir que de vegades es barregen entre elles o amb altres arts escèniques, com la dansa contemporània, el teatre físic, l’òpera, etc.

Companyia de Cic UTA
Companyia de Cic UTA

Així doncs, com tots els espectacles, es desenvolupa de forma diferent depenent de a qui vagi dirigit.  Perquè pot anar dirigit a un públic infantil, adult o també pot usar-se de manera social. Per exemple ajudant a pobles que s’estiguin recuperant de la tristesa i el xoc que els ha provocat una guerra recent.

És evident que els espectacles  més típics del circ es poden presentar al carrer, en carpes o en sales d’espectacles o bé altres llocs, com escoles, museus, etc. Existeixen sales dedicades especialment al circ i disposen d’escenaris alts, per exemple, per poder fer acrobàcia, són els teatres circ.

 Kanaya: Tallers de Circ
Kanaya: Tallers de Circ

El circ més clàssic és presentat en l’interior d’un gran envelat que compta amb pistes i galeries de seients per al públic. Les pistes dels circs solen ser àrees circulars on es presenten les funcions; per tant, el circ de tres pistes és considerat més atractiu per la varietat d’espectacles de què es gaudeix alhora.

En l’actualitat existeixen carpes de circ estables i fixos geogràficament, però en altres ocasions el circ continua amb el seu caràcter passatger i pot ser anunciat per una desfilada, avisant que el circ va arribant a la població.

(*) Extret de Wiquipèdia https://ca.wikipedia.org/wiki/Circ

Grups d’Animació

Resultat: 9 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!