Espectacles de Pallassos

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Pallassos

Espectacles de Pallassos

Per què els espectacles de pallassos son ideals per una bona festa infantil?. Doncs perquè agraden tant al públic infantil com a els adults. Evidentment aquests espectacles es poden representar tant en interiors com a l’exterior. Per descomptat en els circs però també en teatres, sales grans i places o carrers.

Teatre Mòbil. Espectacles d'humor.
Teatre Mòbil. Espectacles d’humor.

Així doncs, el pallasso és protagonista i actor d’un espectacle de pallassos, i te com a objectiu fer gaudir al  públic amb certes rutines humorístiques i ho fa mitjançant el maquillatge i el vestuari de característiques molt concretes.

Per suposat que els espectacles de pallassos els podem veure en un circ però també es fan en teatres, sales d’espectacles i en esdeveniments i festes familiars, en cases particulars.

Betu el Pallasso
Betu el Pallasso

Què fa un pallasso?

Doncs un pallasso, duran el seu espectacle, explica acudits o fa bromes, fa sorolls graciosos, pot tocar un instrument, pot fer un número de globoflèxia, malabars etc…

Evidentment la veritable identitat del pallasso queda oculta pel maquillatge i la disfressa que utilitza durant els espectacles. Aquesta circumstància fa que algunes persones tinguin por dels pallassos. Aquesta fòbia es coneix com a coulrofòbia. Es creu que la fòbia als pallassos afecta als més petits però en realitat també ho fa en  persones adultes.

El Pallasso Xisclet
El Pallasso Xisclet

El pallasso de la novel·la It , de Stephen King, va contribuir considerablement a alimentar la seva figura com a objecte de pors infantils. Sovint aquesta obra sorgeix en converses amb terapeutes quan es busca l’ origen de la fòbia als pallassos; i no és per menys, ja que es tracta d’un personatge sinistre que atemoreix un grup de nens i els genera un trauma de per vida.

Espectacle de Circ al Carrer
Espectacle de Circ al Carrer

Pallasos que es van fer famosos amb els seus espectacles o per ser protagonistes de novel·les i pel·lícules:
__ Pennywise , és un personatge fictici creat per l’escriptor Stephen King per a la seva novel·la de terror It, en la qual és el principal antagonista i malvat.
__ Capità Spaulding , personatge de « La casa dels 1000 cadàvers », una pel·lícula en la qual ocupa el rol de l’antagonista principal.
__  Guasón , un dels enemics de Batman. El seu nom original és Joker i és un assassí despietat que gaudeix sembrant el terror a la ciutat.

Es diu que una persona és un pallasso quan és poc seriosa o sol divertir els qui l’envolten amb accions o paraules gracioses.

Resultat: 5 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!