Tallers de Màgia Infantil

  1. TALLERS INFANTILS
  2. »
  3. Tallers de Màgia Infantil

Tallers de Màgia Infantil

Aquí et proposem uns interessants tallers de màgia infantil. De sempre que la màgia te un gran atractiu pel públic de totes les edats. Un taller de màgia és una bona opció per a distreure i passar-ho molt bé.
Els mags son artistes especialitzats en l’il·lusionisme que ens fan veure o creure amb gran habilitat allò que amaga un truc.

Tots els nens i nenes, des dels més menuts fins els més grans, ho passaran molt bé. Si tens dubtes pots parlar-nos ara mateix pel XAT dels whatsapp i t’explicarem tot el que necessitis sobre el maquillatge per la teva festa


Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en la màgia? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.


Tallers de Màgia

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

Resultat: 5 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!