Màgia Infantil

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Màgia Infantil

Màgia Infantil

Primer de tot, dir que com a màgia infantil s’ha d’entendre que son els espectacles que realitza un mag per al públic infantil, pels nens. Aquests espectacles solen representar-se en festes de nens, tant poden ser a festes majors, a l’escola o festes de carrer. També, cada vegada més, per a festes familiars d’aniversaris o altres celebracions entre amics i famílies.

Si necessites més informació, o tens alguna consulta, entra al xat i ho parlem!

Bons espectacles de màgia infantil

Per suposat que aquí t’oferim espectacles de professionals amb experiència i qualitat. Evidentment son mags amb molta experiència en espectacles a nivell d’esdeveniments infantils que han treballat a domicilis, al carrer en grans espais, a sales de teatre o a dalt d’escenaris. En qualsevol cas n’hi de molt bons que s’han especialitzat en els espectacles de màgia infantil. Mags que han orientat els espectacles per a festes infantils de l’escola, a la festa major, festes de carrer o per festes familiars.

Espectacle de màgia Infantil
Espectacle de màgia Infantil

Màgia per a qualsevol esdeveniment

En particular us oferim una bona varietat d’espectacles perquè s’adaptin al que busqueu. Específicament pot ser de màgia infantil però amb les seves variants: de prop, a molt poca distància dels infants, o màgia per espais grans on hi ha molt públic, en aquest cas, dalt d’un escenari.

Després de tot el comentat, si no sabeu exactament que us pot anar millor, us recomanem que ens parleu pel xat i en pocs minuts haurem trobat el millor per la festa que esteu preparant. Val a dir que els espectacles de màgia infantil són ideals per a qualsevol tipus de festa, ja que la màgia la gaudeix qualsevol persona, tant si és un nen, un adult o persones grans. Al mateix temps, comentar-vos, que a Catalunya tenim molt bon planter de joves mags i…. ja hi ha uns grans mags professionals consolidats i reconeguts a nivell internacional.

Espectacle de màgia Infantil
Espectacle de màgia Infantil

Com és la Màgia Infantil?

En essència una mag és un artista amb la capacitat per a “enganyar-nos”, que sap utilitzar la il·lusió per fer-nos veure el que ell s’ha proposat. En aquest cas, ens referim a nens, a públic infantil, el mag bàsicament fa el que sap que impressiona i agrada més a els nens. Sobretots, el mag, ha de ser hàbil però aquesta habilitat no la tenim tots. En qualsevol cas l’art i habilitat per l’il·lusionisme ja és innat en els mags i, a més, treballen moltíssim per aconseguir fer-ho perfecte. Un a mag no es pot permetre cap error, sempre ho ha de fer bé per què posem l’atenció en el que ell vol, i d’aquí…. que no veiem el truc.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Si ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats, anuncia’t en aquest portal. Clica AQUI i podràs veure les condicions. T’agradarà!!
Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes


Una mica de màgia casolana

Resultat: 6 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!