Circ per Escoles

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. Circ per Escoles

Circ per Escoles

Normalment el circ per escoles és diferent, en alguns aspectes, al clàssic circ que ja tenim fix a la ment, no és exactament igual. Evidentment no és a la plaça del poble dins una carpa enorme, amb una pista circular i trapezis que pengen del sostre mentre en un racó hi ha una gàbia amb lleons. No, el circ a l’escola no és així però….

Circ per Escoles
Circ per Escoles

Com és el circ a l’Escola

Per suposat que és pot fer circ a l’escola perquè son espectacles de circ adaptat a l’espai del que pugui disposar el centre,  en concret on s’ha de fer les actuacions. Com deus imaginar es poden fer equilibris sobre objectes com cables, xanques, monocicles, funambulisme, malabarismes boles d’equilibris etc. També malabars amb:  masses, Malabars: boles, diàbolos, carioques, anelles, mocadors, plats xinesos, etc. i també números acrobàtics. També es pot comptar amb l’actuació d’algun pallasso.

El circ a l’escola també és pot portar amb format de taller. Es a dir… sense muntar un circ podem ensenyar com aprendre a dominar les masses, plats xinesos, les xanques i altres estris típics del circ.

Circ per Escoles
Circ per Escoles

El millor dia de Circ per Escoles

Per treballar bé i que tothom ho pugui gaudir és necessita que sigui una diada on hi hagi molta assistència, tant d’alumnes com de pares o altres persones que hi puguin assistir.
Així doncs, ideal per a jornades esportives, jornades culturals, la festa de final de curs o la jornada de portes obertes. Normalment en aquestes diades te molt èxit.


Què és el Circ?

(*) El circ és una art escènica que produeix espectacles incloent acròbates, malabaristes, pallassos, mags i altres intèrprets d’alguna de les seves disciplines, que de vegades es barregen entre elles o amb altres arts escèniques, com la dansa contemporània, el teatre físic, l’òpera, etc.

Com tots els espectacles, es desenvolupa de forma diferent depenent de a qui vagi dirigit. Pot anar dirigit a un públic infantil, adult o també pot usar-se de manera social, per exemple ajudant a pobles que s’estiguin recuperant de la tristesa i el xoc que els ha provocat una guerra recent. També hi ha el circ per escoles, per difondre-ho aquest art entre la mainada i adults.

Els espectacles de circ més típics es poden presentar al carrer, en carpes o en sales. Les sales poden ser teatres i altres tipus de sales d’espectacles o bé altres llocs, com escoles, museus, etc. Existeixen sales dedicades especialment a espectacles de circ, que disposen d’escenaris alts, per exemple, per poder fer acrobàcia, són els teatres circ.

El circ més clàssic és presentat en l’interior d’un gran envelat que compta amb pistes i galeries de seients per al públic. Les pistes dels circs solen ser àrees circulars on es presenten les funcions. Així doncs, el circ de tres pistes és considerat més atractiu per la varietat d’espectacles de què es gaudeix alhora.

En l’actualitat existeixen carpes de circ estables i fixos geogràficament, però en altres ocasions el circ continua amb el seu caràcter passatger. Llvors pot ser anunciat per una desfilada, avisant que el circ va arribant a la població.

(*) Extret de Wiquipèdia https://ca.wikipedia.org/wiki/Circ

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Si ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats, anuncia’t en aquest portal. Clica AQUI i podràs veure les condicions. T’agradarà!!
Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!