Mag per Festa d'Aniversari

  1. FESTA ANIVERSARI
  2. »
  3. Mag per Festa d'Aniversari

Mag per Festa d’Aniversari

Hi ha res millor que l’actuació d’un mag per la festa d’aniversari del teu fill o filla?. Evidentment que hi ha molts bons animadors i artistes per festes d’aniversari però un mag és especial, entre altres coses, perquè el gaudeix tothom, els nens i els adults. Sens dubte, el mag té l’habilitat i l’art d’entretenir el públic creant il·lusions i trucs que sorprenen a tots els nens i nenes de la festa que “veuen” que s’ha produït quelcom impossible, increïble, de tal manera que ens deixa a tots bocabadats, incrèduls, amb els seus trucs.

Màgia per festa d'Aniversari
Màgia per festa d’Aniversari

El Mag crea, fa, espectacles en els que cal certes habilitats i moltes hores d’assaig. Ha d’evitar que el truc sigui visible perquè l’espectacle sigui sorprenent a la festa.

Què és la màgia?

Mags i màgia, significats: La màgia és coneixement i art amb la finalitat d’aconseguir resultats, davant d’un públic, que son contraris al que podria passar normalment. Així doncs podem  considerar que els mags practiquen un art ocult a fi de produir uns efectes que entendríem per sobrenaturals i que nosaltres el coneixem com a il·lusionisme. Així doncs, per a nosaltres la màgia està basada en trucs que el públic no pot apreciar.

Has de contractar un mag per festa infantil? Fes-ho des d’aquest portal, entra al Xat

Encara que normalment anomenem aquest tipus d’espectacles o actuacions com a màgia no és gaire encertat, seria més correcte dir-ne il·lusionisme perquè no té res a veure amb poders sobrenaturals.

Aquí, en aquest portal, t’oferim mags que us poden fer passar una celebració d’aniversari molt agradable i divertida. Mira els que hi ha i, si per qualsevol raó, no trobes el que busques pots parlar-nos pel Xat i et contestarem en poca estona per ajudar-te a trobar allò que busques i penses que et pot anar millor.


Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en la màgia? Ofereixes espectacles de màgia per aniversaris? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Magia per Aniversaris

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

Resultat: 6 anuncis
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!