Espectacles Infantils Lleida

  1. GRUPS d'ANIMACIÓ
  2. »
  3. Espectacles Infantils Lleida

Espectacles Infantils a Lleida

PRIMER: No cal dir que aquí no hi ha tots els grups d’espectacles Infantils a Lleida però si que us en proposem uns de molt bons. (Si ets d’un grup d’animació de Lleida et pots anunciar, sense pagar, en aquesta pàgina d’espectacles infantils)

Evidentment, si els vols veure tots els grups pots fer-ho des del cercador de la pàgina d’inici. Així doncs, utilitzant els filtres  de la cerca pots veure i llistar tots els artistes o formacions que ofereixen espectacles a Lleida.

Espectacle de Titelles
Espectacle de Titelles

SEGON: si vas llegint veuràs que molts grups son de Lleida però son artistes o que treballen per la província i la capital de Lleida. Per què és així’ doncs perquè hi ha grups que actuen per tot Catalunya i no tenen inconvenients per desplaçar-se i actuar fora de la seva província.

Grups d'animació a Lleida
Grups d’animació a Lleida

TERCER: quins son els espectacles que ofereixen els grups d’animació de Lleida?.

Òbviament tots els espectacles son pel públic infantil, per nens de diferents edats, des de nens de bresso per amunt. Altrament hi ha varietat d’espectacles, no tots son iguals, varien segon l’especialitat de cada artista i segons l’edat del públic a qui van dirigits. Així doncs s’ofereixen actuacions per festes familiars, festes d’aniversari, per l’escoles, festes al carrer etc..  També s’ha de dir que aquests espectacles poden ser temàtics, per festes concretes com   Nadal o  Sant Jordi,  i variats, que no tenen res a veure amb les festes. També trobarem tallers infantils de moltes especialitats com son maquillatge, globoflèxia, bombolles de sabó, titelles, xapes, estels, pallassos, màgia i un munt de coses més.

Animació i espectacles per Lleida
Animació i espectacles per Lleida

Varietat d’Espectacles Infantils a Lleida

QUART, tots els grups ofereixen bons espectacles.

Així doncs, puntualitzar i aclarir que aquí proposem uns grups d’espectacles però  això no vol dir que siguin els únics ni els millors. Evidentment hi ha uns grups que treballen millor que els altres però nosaltres et proposem els que coneixem, i son aquests els recomanem.

CINQUÈ, a qui ens dirigim des d’aquí?.

Doncs és per a tots els públics la nostra oferta, i va dirigida a particulars, escoles, ajuntaments, associacions, regidories i a tothom que pugui estar interessat amb contractar un grup d’animació de Lleida. Aquest és el propòsit d’aquest portal.

Quan fa calor... la festa de l'escuma
Quan fa calor… la festa de l’escuma

Excel·lents Grups d’Animació

SISÈ, que ofereixen els grups de Lleida?

Ha de quedar clar que hi ha molta oferta i que la trobarem en diferents formats. Bàsicament  hi ha espectacles infantils de mitjà format però també n’hi ha en gran format, per esdeveniments grans, i en petit format per a celebracions familiars.

Animació i espectacles per Lleida
Animació i espectacles per Lleida

SETÈ, quin tipus d’espectacle?

Afortunadament hi ha grups amb espectacles infantils molt variats. Així doncs podem contractar des d’un contacontes, que anima els seus relats amb uns titelles fins a un gran artista, amb grans espectacles, que inclouen projeccions i músiques espectaculars.

Grups per Espectacles Infantils

També has de saber que hi ha molts animadors infantils que ofereixen animació  en format reduït i familiar, espectacles i/o animació pensada per festes familiars com aniversaris.

Espectacles de malabarisme per Karoli a Lleida
Espectacles de malabarisme per Karoli a Lleida

VUITÈ, quan val contractar un grup d’espectacles infantils de Lleida?

Si vols saber els cost d’una actuació o animació per una festa, el millor que pots fer és consultar-ho directament al grup o artista que t’interessa. Així doncs només has d’entrar al xat del whatsapp i escriure les teves preguntes i rebràs la resposta molt ràpidament.

Espectacles de màgia infantil i familiar. Mag Pol
Espectacles de màgia infantil i familiar. Mag Pol

NOVÈ, Si no trobes el que busques pregunta-ho al XAT.

SI TENS DUBTES ENTRA AL XAT I PARLEM!!

Si no trobes el que busques podem parlar-ho pel xat de whatsapp que veus a la pantalla.

DESÈ. Per últim, si ets artista o grup d’animació de Lleida i et vols promocionar fes-ho aquí, en aquest lloc web. Així doncs t’animem a publicar el teu anunci en aquest portal. No hi ha cap dubte que, si ets de Lleida o per altres zones, aquest és un dels millor llocs on et pots anunciar.

Betus, Animació i espectacles per Lleida
Betus, Animació i espectacles per Lleida

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!