Pallasso per Festes Infantils

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Pallasso per Festes Infantils

Pallasso per festes Infantils

Aquí et palarem i et proposarem un artista i actor que és el pallasso per festes infantils. Òbviament pot actuar igualment per festes a l’escola, la festa major, festes de carrer o a on el demanin.
Una festa infantil sense animació pot ser molt avorrida però amb un pallasso canviarà totalment.

Marc Oriol. Pallasso per Festes Infantils
Marc Oriol. Pallasso per Festes Infantils

Evidentment que hi ha altres opcions d’animació per les festes infantils però…. un pallasso és un pallasso!!

Però que és un Pallasso?

El pallasso és, un actor, que s’ha especialitzat en fer bromes i acudits per fer riure i gaudir al públic en festes i espectacles; en aquest cas ens centrem amb les actuacions davant de nens, en les festes infantils. A primera vista sembla que el pallasso és un artista exclusivament dels espectacles de circ, per divertir a públic de totes les edats però no és així.

Tots els Pallassos son Iguals?

De la mateixa manera sembla que forçosament ha de portar un nas vermell, la cara ben blanca i, per actuar, ha d’anar acompanyat d’un “pallús” (el contraugust), que fa moltes tonteries i no entén res,  però… no és precisament així.

Festa amb un Pallasso a l'escola
Festa amb un Pallasso a l’escola

Quines diferències hi ha?

Així doncs, si ens hi fixem, podem diferenciar varis tipus de pallassos segons el rol que incorporen a l’hora d’actuar.  Per exemple hi ha el clown (el cara blanca, o l’espavilat, l’august (que sempre està atontat), el contraaugust, (que és un excèntric) etc.  Així com l’actor còmic, humorista, centra la seva actuació en el que diu, o com ho diu, el pallasso no ho fa així.

Com actua un Pallasso?

Habitualment el pallasso és una actor còmic, extravagant, guarnit amb coloraines i amb exagerades gesticulacions, què, a més, interacciona sovint amb el públic fent-lo participar.

Els pallassos fan riure als nens
Els pallassos fan riure als nens

Contractar un pallasso per festes infantils

En aquest cas, el pallasso per festes, porta la cara maquillada de color blanc, un nas vermell postís, roba i sabates molt grans, algunes vegades porta perruca, i unes butxaques on porta moltes coses per divertir a nens i nenes. Moltes vegades porta i toca un instrument. També és fàcil que sigui un bon malabarista.

Espectacle amb el Pallasso Betu
Espectacle amb el Pallasso Betu

Evidentment, si ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en festes infantils has de sortir en aquest portal. També ofereixes espectacles per nens i ets un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Pallasso per Festes

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!