Xaranga Infantil

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Xaranga Infantil

Xaranga Infantil.

Els grups de xaranga infantil son un grups de músics de percussió i de vent. Poden ser grups grans però normalment son grups reduïts.

A Catalunya els veiem a les festes majors o de barri des de fa pocs anys però a algunes províncies d’España son molt tradicionals a desfilades i cercaviles d’acomiadaments. Van molt bé per a cercaviles infantils ja que animen molt a la mainada, tots els nens, i també per a la gent gran que els sol acompanyar, pares, oncles, avis etc

Els grups de xaranga infantil no son gaire grans. Normalment son grups de pocs musics, entre 4 i 8. La composició sol ser… A percussió, caixa, plats i bombo. A metall trombó trompeta i tuba. A la secció de fusta clarinet, saxo tenor i saxo alt.

Normalment interpreten peces molt conegudes, de més o menys actualitat, i altres de tradicionals conegudes per a tothom. En algunes ocasions, tenen temes propis amb melodies fàcils de recordar i també poden tocar “popurris” que e Normalment creen ells mateixos.

Quan contractar Xaranga Infantil?

Per suposat que sempre que estiguem parlant de festes al carrer però, evidentment, molt millor si fa bon temps i tenim uns bons carrers.

La xaranga infantil és la que està especialment pensada per a nens i infants, òbviament amb ritmes i músiques que ells coneixen

La gràcia de la xaranga està en la participació, el seguiment a modus de rua, del la gent; en el cas de ser infantil, dels nens i acompanyants. Però amb això no n’hi ha prou, ha de ser una rua participativa, que enganxi al públic en els ritmes de les músiques, que faci ballar, dansar, seguir el grup de xaranga…

Quin grup podem contractar?

Per suposat, i evidentment, abans de contractar haurem de saber el pressupost que tenim, el tipus de festa que celebrem i el lloc on es farà la rua. Es pot contractar un “home orquestra” per una rua de pressupost baix perquè sens dubte el preu serà millor que si és un grup de xaranga.
No hi ha dubte que si la festa és gran, par de la festa major, festa de barri etc., haurem de buscar un grup.

Vols que el teu anunci surti en aquest apartat GRATUITAMENT ? Clica aquí

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!