Taller de Bombolles

  1. TALLERS INFANTILS
  2. »
  3. Taller de Bombolles

Taller de Bombolles

Evidentment un taller de bombolles de sabó farà que tots els nens i nenes que vinguin a la festa ho passin molt bé. Per descomptat els pares s’hi poden afegir i remenar com ells per gaudir-ne de la mateixa manera.

Taller de Bombolles al Carrer
Taller de Bombolles al Carrer

Primer de tot hauríem de saber que és una bombolla de sabó i definir-la com a tal. Així doncs, si comencem per aquí, he de dir què una bombolla de sabó és una esfera envoltada d’una pel·lícula fina d’aigua amb sabó, plena d’aire. Tothom sap, i ha vist, que les bombolles tenen la superfície iridescent (de moltes coloraines) i és precisament per aquesta característica i pel fet de que es manté en suspensió a l’aire que ens agraden tant.

A més, si afegim que les podem fer nosaltres mateixos, amb estris molt diferents els uns dels altres, donant-los diferents formes i mides…. i son resistents, ho passarem molt bé.

Per què un taller de Bombolles?

Doncs per vàries raons però la més important és perquè tothom ho passa molt bé i aprèn a fer una cosa nova; aquest és un dels motius del tallers: aprendre afer altres coses.

Taller de Bombolles
Taller de Bombolles

Preparem-nos pel taller de Bombolles

En aquest cas, com en el de qualsevol taller que vulguem organitzar, es necessita unes condicions. En general el taller es pot muntar sense masses exigències però, si volem fer-ho de la millor manera, haurem de tebnir en consideració algunes coses importants.

Nens fent Bombolles
Nens fent Bombolles

Primer: En particular les bombolles van millor si es fan a un lloc amb fresquet i, si és possible, que hi hagi un certa humitat ja que les bombolles durant més abans d’esclatar. Inversament passa amb les zones seques i caloroses o assolellades, on les bombolles esclaten amb molt facilitat.

Segon: També, és millor que hi hagi poc aire, massa no va bé, i, posats a explicar i suggerir, si l’espai és una mica obert també és gaudeix més. Així, si és un espai obert, les bombolles  triguen més a xocar contra parets o objectes i les podem seguir més estona durant els seus trajectes.

Festa de Bombolles

Tercer: Sens dubte aquesta és una activitat on tots els nens i nenes ho passen d’allò més bé.  Només cal fixar-se amb la cara i les expressions que fan al veure com l’enlairen volant les bombolles que van fent. Però tot i així, considerant que és pels nens, és evident que hi pot participar tothom.

Quart: Com a norma general els tallers son ideals per festes que duren vàries hores, com les festes de final de curs a l’escola, o com activitats de la festa major etc. Sobretot, diem això, perquè cal un temps per muntar i desmuntar la parada i, sobretot, perquè els assistents tinguin la oportunitat de participar-hi sense que ningú en perdi la oportunitat.

Estris pel taller de Bombolles.

Bombolles al taller del Parc
Bombolles al taller del Parc

Cinquè: Evidentment el monitor del taller de bombolles portarà estris però cal que les persones que ho vulguin provar portin algunes coses. Normalment hi ha materials perquè tothom pugui fer bombolles però tampoc està malament que el públic porti alguna cosa.

Sisè: això ja us ho explicarà el monitor però cal saber que és imprescindiblement que l’objecte que vulguem fer servir per fer les bombolles, s’ha de submergir totalment dins el sabó, ha de quedar ben impregnat.

Setè: Excepte que l’activitat és faci a l’exterior, en un terra de sorra, us proposem que a l’interior, sobretot si hi ha un enrajolat lluent de ceràmica, cobriu la zona on es farà el taller de bombolles amb cartrons perquè pot relliscar molt i ser perillós.


Contracar un Taller de Bombolles

Si vols contractar un espectacle de bombolles però tens dubtes pots parlar-nos utilitzant el Xat.
Podem assessorar-te o informar-te sobre tot el que ens demanis.

Com fer bmbolles de sabó Gegants


Ets un professional del món de l’animació? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Bombolles de Sabó

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!