Parcs Inflables

  1. FESTES de CARRER
  2. »
  3. Parcs Inflables

Parcs inflables

Per festes a l’escola, festes de carrer, la festa major etc., us recomanem el parcs inflables.  Sens dubte aquestes atraccions han tingut molt èxit a les festes perquè a la canalla sempre li ha agradat molt saltar i fer el ximplet en els parcs i castells inflables.

Parcs per totes les edats
Parcs per totes les edats

També, un factor important a tenir en compte, és que actualment es poden llogar els parcs inflables amb tota confiança. Tots els materials son de primera qualitat i les juntes dels seus mòduls son de tota garantia, soldades tèrmicament. S’apliquen les normes europees per preservar la seguretat dels usuaris. Evidentment son construccions molt segures i dissenyades perquè els nens  ho passin bé sense cap risc. Cal dir que és imprescindible seguir les normes que ens donarà l’empresa que lloga els parcs. Son instruccions de sentit comú, bàsiques, que s’han de seguir  durant la utilització dels parcs inflables.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Seguretat dels Parcs

Així doncs, de la mateixa manera recomanem la presencia d’alguna persona adulta o monitor, a qui prèviament s’ha informat sobre les normes per utilitzar el parc i perquè vagi supervisant els que tot es faci correctament, que els usuaris segueixin les normes imposades. Com hem dit cal vetllar perquè els usuaris dels parcs en facin un us correcte. Per altra part, s’ha controlar el nombre d’usuaris que hi ha utilitzant el parc ja que no s’en pot excedir el nombre recomanat. A fi d’evitar que els usuaris, en les caigudes, no es facin mal, s’ha de mirar que la complexitat física dels nens que l’utilitzen sigui semblant. Si no és així es poden fer mal al caure uns damunt dels altres.

Parcs i llits elàstics
Parcs i llits elàstics

També és obligatori que els usuaris es treguin totes els objectes i accessoris que puguin causar danys a al parc i/o als altres usuaris. Per descomptat les ulleres (sempre que sigui possible) les sabates i penjolls, collarets, rellotges, bosses o altres objectes.

Parcs exclusius per nens Petits

També hi ha parcs exclusivament per a menors, nens concretament. Conseqüentment les persones adultes o nens grans, amb complexions fortes, no hi poden accedir perquè podrien lesionar els petits o danyar la instal·lació. Tampoc s’ha d’accedir als parcs inflables amb menjar, beguda ni llaminadures de cap tipus.

Cal saber que actualment els parcs inflables estan fabricats amb una tècnica de costures soldades amb procediments tèrmics, d’alta resistència i fiabilitat. Així docs no necessiten un motor que permanentment els vagi injectant aire com passava anys enrere.

Parcs Inflables de Lloguer
Normes d’us

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Si ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats, anuncia’t en aquest portal. Clica AQUI i podràs veure les condicions. T’agradarà!!
Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes


Grups de Música

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!