Pallassos Panettone Brothers

Pallassos Panettone Brothers

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Carrer
  4. »
  5. Pallassos Panettone Brothers
DESCRIPCIÓ de l’artista i els seus espectacles. (No s’admeten urls. Més endavant trobaràs l'espai per posar la teva adreça web, instagram etc):

Companyia de Pallassos

Companyia de Pallassos, malabarisme, circ, mim…  Teatre i espectacles de carrer, teatre i espectacles per escoles o altres esdeveniments. La Companyia Panettone Brothers som una companyia que ens hem format tant en el teatre físic com en el circ. Aixó doncs, com a resultat, som una companyia de treballmultidisciplinari. Escenifiquem tant al carrer com en sales de teatre.

Pallassos per Festes
Humor per Festes

Els Panettone Brothers

Al llarg de la nostra carrera de pallassos professional hem participat en diferents tipus d’events culturals amb espectacles de petit i de gran forma. Sobretot a festes majors,  festivals,  festes escolars, convencions. Sens dubte a celebracions particulars amb produccions pròpies i  d’altres companyies.

Dintre de la nostra trajectòria professional com a pallassos hem treballat al Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona, amb l’espectacle de tancament ‘La troupe de circ’ (2002-2009). També la participació al Festival Grec de Barcelona i al teatre María Guerrero de Madrid amb l’obra ‘Questi Fantasmi’ de la Companyia La Perla 29 dirigida per l’Oriol Broggi (2010).  A més de l’espectacle de clown ‘¡ No te vayas mamá!’ amb el col·lectiu ‘La Bola Roja’ al Café Teatre Llantiol (2011-2013) i el ‘Cabaret Café Valparaíso’ a la sala Almazén ( 2012-2014).

Espectacles de Pallassos
Espectacles de Carrer

Al llarg d’aquests anys hem creat produccions pròpies com els espectacles ‘2d2’, ‘Only Brother’, ‘Ramírez, un superviviente del siglo XX’, i el cercavila ‘El Domador de Peixos’.
Hem participat en festivals tals com L’1,2,3 del Pallasso de Tiana (2009). També al Festival de Payasos de Xirivella (2014).  Al Carrer de Viladecans (2016), Festival de Pallassos de la Muga (2014 i 2017) i al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà (2018).
Panettone Brothers som socis de l’APCC (Associació de Professionals del Circ de Catalunya) i col·laboradors habituals de l’ONG Pallassos sense Fronteres. Així hem participat a expedicions a Costa d’Ívori (2009), Moçambic (2010), el Líban (2011), Grècia (2016), i Colòmbia (2018).

Pallasso al Carrer
Pallasso al Carrer

Contractem-los?

Sens dubte el pallasso és un artista, un actor, que s’ha especialitzat en fer bromes i acudits per fer riure i gaudir al públic en festes i espectacles. De sempre que l’espectacle de pallassos s’ha relacionat directament amb amb els espectacles de circ, sota grans carpes, per a fer riure a nens i adults.  En general pot semblar que un pallasso és el típic artista amb un nas vermell, postís, i la cara blanca acompanyat d’un beneït (contraugust) que no para d’equivocar-se i fer tonteries. No és exactament així

Espectacles de circ i Pallassos
Espectacles de circ i Pallassos

Pots contractar un pallasso per festes en aquest portal
Podem diferenciar-ne variades modalitats segons els rols interpretats.  La categoria genèrica dels pallassos comprèn les especialitats de clown (el cara blanca, o el llest), august, contra august (l’excèntric), rodamon, pallasso de soirée, cascadejador, mim-clown i encara d’altres.  Així doncs, per deixar-ho clar, un clown és un pallasso, però no tots els pallassos són clowns

El típic pallasso per festes porta la cara maquillada de colors, destacant el blanc, amb un gran nas vermell i unes grans sabates. Amb o sense perruca, vestit amb roba totalment apedaçada i butxaques d’on va traient objectes per divertir al públic, especialment els nens.  Quasi sempre saben tocar un instrument i complementàriament poden fer equilibris o altres coses.

Espectacles infantils
Havaneres

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

ESPECTACLES INFANTILSFESTES de CARRER
FESTA ANIVERSARI ESPECTACLES per ESCOLES
TALLERS INFANTILSGRUPS d’ANIMACIÓ
ESPECTACLES ESPECIALSSERVEIS PER FESTES

Dades per Contactar amb l'Anunciant
Telèfon amb format +34 ...: +34695395332

Enviar missatge a Panettone

Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!