LLoguer de Parcs

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. LLoguer de Parcs

Lloguer de Parcs

Des d’aquí us recomanem el lloguer de parcs inflables perquè sempre han agradat molt a nenes, nens i a els adults. De sempre que saltar dalt d’un parc agrada a tothom. Per suposat, actualment es poden llogar parcs inflables amb tota confiança. Per què son atraccions molt ben construïdes d’acord amb les normatives europees, molt segures i dissenyades perquè els nens  ho passin bé sense cap risc.

Lloguer de Parcs
Lloguer de Parcs

Normes pels Parcs deLloguer

Tot i així cal seguir les normes que ens donarà l’empresa que lloga els parcs. Son instruccions molt senzilles, bàsiques, per seguir  preventivament durant la seva utilització dels parcs inflables.  Així mateix és molt recomanable la presencia d’alguna persona adulta, a qui prèviament s’ha informat sobre la normativa d’us del parc, o bé d’un monitor, perquè vagin supervisant els parcs i atraccions que s’estiguin utilitzant. Cal que se’n faci un us correcte.

Controls dels Parcs

S’ha de portar un control i vetllar perquè els usuaris dels parcs en facin un us correcte. Per altra part, sobre l’aforament, s’ha de limitar els usuaris simultanis del parcs inflables. També, per evitar que els usuaris, en les caigudes, no es facin mal, s’ha de mirar que la complexitat física dels nens que l’utilitzen sigui semblant. Si no és així es poden fer mal al donar-se cops. És obligatori que els usuaris es treguin totes les prendes i accessoris que puguin causar danys a al parc i/o als altres usuaris. Per descomptat les ulleres (sempre que sigui possible) les sabates i penjolls com collarets o altres objectes.

Parcs Inflables de Lloguer
Parcs Inflables de Lloguer

També cal saber que hi ha parcs exclusivament per a menors, nens concretament. Conseqüentment les persones adultes o nens grans, amb complexions fortes, no hi poden accedir perquè podrien lesionar els petits o danyar la instal·lació. Tampoc s’ha d’accedir als castells inflables amb menjar, beguda ni llaminadures de cap tipus.

Actualment els parcs inflables estan fabricats amb una tècnica de costures soldades amb procediments tèrmics, d’alta resistència i fiabilitat. Així docs no necessiten un motor que permanentment els vagi injectant aire com passava anys enrere.

Lloguer de Parcs
Lloguer de Parcs

Lloguer de Parcs

Normes d’us

Els parcs inflables que oferim han revisat i comprovat abans del seu prestem a lloguer. Això no vol dir que no sigui necessari informar-se i conèixer les normes per usar-os correctament.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Si ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats, anuncia’t en aquest portal. Clica AQUI i podràs veure les condicions. T’agradarà!!
Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes


Festes InfantilsGrup d’HavaneresGrups de Música

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!