Lloguer de Castells

  1. ESPECTACLES ESPECIALS
  2. »
  3. Lloguer de Castells

Lloguer de Castells

Des d’aquí us recomanem el lloguer de castells inflables perquè sempre agraden molt als nens i als adults. A tots ens agrada saltar o lliscar en aquestes atraccions gegants. Evidentment, avui en dia, es poden contractar els castells inflables amb tota confiança per què totes les peces ben construïdes. Es fabriquen d’acord amb les normatives europees, molt segures i dissenyades perquè els nens  ho passin bé sense cap risc. Tot i així cal seguir les normes que ens donarà l’empresa que lloga els castells. Son instruccions molt senzilles, bàsiques, per seguir  preventivament durant la seva utilització dels castells inflables.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!
Lloguer de Castells 3
Lloguer de Castells 3

Llogar Castells Inflables per Festes

Així mateix és molt recomanable la presencia d’alguna persona adulta, a qui prèviament s’ha informat sobre la normativa d’us del parc, o bé d’un monitor, perquè vagin supervisant els castells i atraccions que s’estiguin utilitzant. Cal que se’n faci un us correcte.

S’ha de portar un control i vetllar perquè els usuaris dels castells en facin un us correcte. Per altra part, sobre l’aforament, s’ha de limitar els usuaris simultanis del castells inflables. També, per evitar que els usuaris, en les caigudes, no es facin mal, s’ha de mirar que la complexitat física dels nens que l’utilitzen sigui semblant. Si no és així es poden fer mal al donar-se cops.

És obligatori que els usuaris es treguin totes les prendes i accessoris que puguin causar danys a al parc i/o als altres usuaris. Per descomptat les ulleres (sempre que sigui possible) les sabates i penjolls com collarets o altres objectes.

Lloguer de Castells - 7
Lloguer de Castells – 7

Castells Inflables Per Llogar

També cal saber que hi ha castells exclusivament per a menors, nens concretament. Conseqüentment les persones adultes o nens grans, amb complexions fortes, no hi poden accedir perquè podrien lesionar els petits o danyar la instal·lació. Tampoc s’ha d’accedir als castells inflables amb menjar, beguda ni llaminadures de cap tipus.

Actualment els castells inflables estan fabricats amb una tècnica de costures soldades amb procediments tèrmics, d’alta resistència i fiabilitat. Així docs no necessiten un motor que permanentment els vagi injectant aire com passava anys enrere.

Lloguer de Castells - 4
Lloguer de Castells – 4

Castells Inflables, normes d’us

Els castells inflables que oferim han revisat i comprovat abans del seu prestem a lloguer. Això no vol dir que no sigui necessari informar-se i conèixer les normes per usar-os correctament

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Si ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats, anuncia’t en aquest portal. Clica AQUI i podràs veure les condicions. T’agradarà!!
Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes


Grups de Música

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!