Llits Elàstics de Lloguer

  1. ESPECTACLES ESPECIALS
  2. »
  3. Llits Elàstics de Lloguer

Llits Elàstics de Lloguer

Per què contractar uns llits elàstics de lloguer per unes festes?
Doncs perquè tots sabem que és una atracció que agrada molt, tothom ho passa molt bé i que a menuts i grans ens agrada saltar, quan més amunt millor.


Així doncs, no hi donis gaires voltes i, si hi ha un espai adequat al lloc on vols muntar la festa, et recomanem que lloguis uns llits elàstics perquè tindran èxit. A tots els nens els hi agrada molt saltar i rebotar mentre riuen i es diverteixen moltissim.

Per suposat també tenim altres atraccions que poden agradar molt a tota la canalla. Així doncs, mira bé el que et proposem i, si pel que fos no trobes el que busques, contacta amb nosaltres des del xat del WhatsApp que t’assessorarem i ajudarem a fer-ho.

També pots llogar Castells i atraccions inflables normals o d’aigua.  Per suposat que totes les atraccions son segures, es disposa de totes les certificacions necessàries i es compleix amb la normativa actual. Evidentment aquestes atraccions están fabricades de manera que no cal que s’hi injecti aire de manera continuada, com anys enerre, les juntes son tèrmiques i molt segures.


Ets un professional o empresa que oferix el lloguer de castells inflables i/o llits elàstics per festes i celebracions? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

SI TENS DUBTES PARLEM PEL XAT !!

Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!