Holly Festa dels Colors

  1. ESPECTACLES ESPECIALS
  2. »
  3. Holly Festa dels Colors

Holly Festa dels Colors

Evidentment, ara mateix, Holly Festa dels Colors és molt coneguda a  ciutats grans d’España i de Catalunya. És així perquè fa uns anys s’està celebrant, ha agradat molt a la canalla i al jovent  i, per aquest motiu s’ha fet molt popular.

En resum, Holly Festa dels Colors te un origen particular que és molt desconegut per la gent: és una festa d’origen religiós , especial i religiós del sud d’Àsia. En aquest cas creiem que és bo donar a conèixer el seu origen, per tenir-ne coneixement i perquè és convenient culturalment.

Origen de la Festa Holly

Així doncs, El Holi, també conegut com la Festa dels Colors i la Festa de l’Amor, és una antiga festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular entre els no hindús en moltes parts del sud d’Àsia, així com entre persones d’altres comunitats (en els últims temps s’ha popularitzat especialment en determinades parts d’Europa i de l’Amèrica del Nord).

Així doncs hem recollit un breu text de wikipedia que el podeu llegir en les properes línies per entendre l’origen i procedència d’aquesta festa dels colors, i també, saber com ha arribat fins a les nostres terres.

Celebració Holly a la Primavera

Addicionalment aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada individu es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest dia, la gent paga o perdona els deutes o reprèn el contacte amb altres persones. La festa marca l’inici de la primavera. Aquesta informació és de ( https://ca.wikipedia.org/wiki/Holi  )

Gaudint la Festa dels Colors
Gaudint la Festa dels Colors

Holly Festa dels Colors

En principi Holly Festa dels Colors era la festa de celebració de l’arribada de la primavera. La primavera son colors i així és la festa, de colors. En aquests moment hi ha molts pobles que aprofiten a fer Holly Festa dels Colors durant els dies de la festa major local, tant si és primavera com si és a l’estiu.

La Festa dels Colors a l’Estiu

Així doncs ja no és fa a la primavera a tot arreu perquè se n’ha desvinculat l’origen religiós que la feia coincidir amb la sortida de l’hivern, amb l’esclat dels colors de la primavera.

Nenes. Festa Holly
Nenes. Festa Holly

Origen de Holly la Festa dels Colors. 

Quin és l’origen Holly, la festa dels colors? Holi és una festa pagana provinent de l’Índia. Els indis de religió hindú celebren l’arribada de la primavera amb aquest festival de colors des de fa molts anys. Tal com hem comentat, inicialment tenia un sentit religiós però actualment s’ha convertit en un festival.

Holly per festes Majors

Així doncs, la festa Holi o Festa dels Colors, normalment en espais oberts, preferentment al carrer, i s’acompanya amb música. Durant la festa es llencen globus d’aigua i pols de colors intensament vius. La festivitat Holly s’ha fet popular, de mica en mica i cada cop més extensament, per Europa i els Estats Units. Tal com hem comentat anteriorment  també la celebrem aquí, cada vegada a més, a pobles i ciutats com a espectacle durant les festes locals.

Des d’aquí us animem a contractar l’organització d’una bona Festa dels Colors

Holly o Festa dels Colors
Holly o Festa dels Colors

Malgrat el nostre esforç, en algunes ocasions, no tenim tota la informació publicada i és possible que no vegis el que estàs buscant, en qualsevol cas, si no veus el que busques o bé ….
SI NECESSITES MÉS INFORMACIÓ
o TENS DUBTES PARLEM PEL XAT.
EN POCS MINUTS TINDRÀS LA RESPOSTA


Ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats?
Ets una empresa relacionada amb els espectacles infantils?
Organitzes festes Holly?
Llegeix això que ve a continuació. Gràcies.


Evidentment els usuaris del nostre web son persones que estan buscant animadors infantils o empreses relacionades amb els espectacles infantils. Òbviament per aquest motiu han arribat a aquesta pàgina encara què no és sempre així ja que en altres ocasions ja tenen referències i no els cal entrar a internet.

Tens dubtes o consultes? Escriu al Xat 

Evidentment perquè es doni la circumstància anterior s’ha de tenir referències.
Així doncs, si tu vols captar nova clientela, persones o empreses que no et coneixen has d’anunciar-te d’anunciar-te a internet. Aquest és un bon lloc!!
Clica AQUI i dona’t d’alta en aquest web
Veuràs que hi ha diferents modalitats per sortir-hi.
També pots anunciar-te sense pagar. T’agradarà!!


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!