Globoflèxia per Aniversari

  1. FESTA ANIVERSARI
  2. »
  3. Globoflèxia per Aniversari

Globoflèxia per Aniversari

Per què proposem globoflèxia per aniversari? Doncs perquè és evident que els globus agraden molt a per a tots els nens de qualsevol edat. Si partim d’aquí entendrem que la globoflèxia per festes d’aniversari sigui tant il·lusionant per a tota la mainada i adults.

Globoflexia
Globoflexia

Pot semblar impossible que un artista, expert amb globus, pugui fer tant i tants doblecs a un fràgil globus de botifarra sense que rebenti!

Per suposat que l’artista, expert en globoflèxia per aniversaris, treballa amb les formes i els colors que més atractius pels nens, i també posa una gran dosi d’imaginació per crear les figures més agraden a la mainada.

Globus per aniversari
Globus per aniversari

No cal dir que quan veiem a l’expert en globus recargolant, una vegada darrera l’altre aquell tub, ens te intrigats pensant que aquell objecte de làtex no aguantarà tantes voltes i pressions que rep de les mans l’artista per tal de donar-li la forma.  Així doncs, la globoflèxia és una bona activitat per a festes d’aniversari. Per un costat el monitor entretindrà els nens fent figures però per altra part també farà participar els nens.

Globoflexia per aniversari
Globoflexia per aniversari

Durant aquesta activitat els nens aprendran a crear, amb les seves pròpies mans, figures originals i divertides com espases, gossos, flors… Només hauran que deixar volar la seva imaginació per a crear les formes i el monitor els guiarà.

Globoflexia per festes d’aniversari

Sens dubte l’artista que ensenya globoflèxia per aniversaris va preparat, amb tots els materials que pugui necessitar. No cal dir que abans de la festa s’ha de parlar sobre els assistents, la quantitat, i les edats, per que l’expert en globoflèxia pugui anar-ho preparant i que porti material suficient per a tota la canalla.

Globoflexia per aniversari
Globoflexia per aniversari

Si estàs pensant en contractar expert en globoflèxia per aniversaris i no el trobes o no saps per qui decidir-te pots contactar-nos al XAT


Evidentment els usuaris del nostre web son persones que estan buscant animadors infantils o empreses relacionades amb els espectacles infantils. Òbviament per aquest motiu han arribat a aquesta pàgina encara què no és sempre així ja que en altres ocasions ja tenen referències i no els cal entrar a internet.  Així doncs, si tu vols captar nova clientela, persones o empreses que no et coneixen has d’anunciar-te d’anunciar-te a internet. Aquest és un bon lloc!!
Clica AQUI i dona’t d’alta en aquest web
Veuràs que hi ha diferents modalitats per sortir-hi.
També pots anunciar-te sense pagar. T’agradarà!!


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!