Festa Holi

  1. ESPECTACLES ESPECIALS
  2. »
  3. Festa Holi

Festa Holi

La festa holi també és coneguda com Festa Holly o Festa dels Colors. Evidentment és molt coneguda a les ciutats grans de Catalunya perquè d’ençà a uns anys s’està celebrant i s’ha fet molt popular. És un esdeveniment celebració. La festa Holi te un origen molt particular, especial i religiós però festiu. Així doncs ara, a continuació, explicarem l’origen i com ha arribat fins aquí.

Festa dels colors
Festa dels colors

Origen de la Festa Holi

Així doncs, El Holi, també conegut com la Festa dels Colors i la Festa de l’Amor, és una antiga festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular entre els no hindús en moltes parts del sud d’Àsia, així com entre persones d’altres comunitats (en els últims temps s’ha popularitzat especialment en determinades parts d’Europa i de l’Amèrica del Nord).

Celebració Holi a la Primavera

Addicionalment aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada individu es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest dia, la gent paga o perdona els deutes o reprèn el contacte amb altres persones. La festa marca l’inici de la primavera. Aquesta informació és de ( https://ca.wikipedia.org/wiki/Holi  )

Festa Holly
Festa Holly

Festa Holi, Més informació

La festa Holi és el Festival que està arrasant a moltes ciutats durant l’estiu. Així doncs, inicialment aquesta festa era per celebrar l’arribada de la primavera amb un festival ple de colors. Actualment és una festa que se celebra a la Festa Major de moltíssimes poblacions, a la primavera o a l’estiu. Sens dubte aquesta festa de l’amor o Festival dels colors diverteix nens i no tan nens, i cada cop més gent s’apunta a la seva celebració.

Festa Holi
Festa Holi

Més de l’origen de la Festa. 

Quin és l’origen del festival dels colors? Holi és una festa pagana l’origen de la qual és a l’Índia. Els hindús celebren amb aquest festival tan colorit l’arribada de la primavera.
Inicialment tenia un sentit religiós però actualment s’ha convertit en un festival.
Així doncs, la festa  Holi que se celebra al carrer, i ve acompanyada de molta música, consisteix a llençar globus d’aigua i pols de colors molt vius. La festivitat Holi s’ha anat fent cada cop més popular per Europa i els Estats Units. Ara, fa uns anys, també la celebrem aquí, cada vegada a més ciutats.

Des d’aquí us animem a contractar l’organització d’una bona Festa dels Colors

Festa Holi
Festa Holi

Malgrat el nostre esforç, en algunes ocasions, no tenim tota la informació publicada i és possible que no vegis el que estàs buscant, en qualsevol cas, si no veus el que busques o bé ….
SI NECESSITES MÉS INFORMACIÓ
o TENS DUBTES PARLEM PEL XAT.
EN POCS MINUTS TINDRÀS LA RESPOSTA


Ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats?
Ets una empresa relacionada amb els espectacles infantils?
Organitzes festes Holi?
Llegeix això que ve a continuació. Gràcies.


Evidentment els usuaris del nostre web son persones que estan buscant animadors infantils o empreses relacionades amb els espectacles infantils. Òbviament per aquest motiu han arribat a aquesta pàgina encara què no és sempre així ja que en altres ocasions ja tenen referències i no els cal entrar a internet. Evidentment perquè es doni la circumstància anterior s’ha de tenir referències.
Així doncs, si tu vols captar nova clientela, persones o empreses que no et coneixen has d’anunciar-te d’anunciar-te a internet. Aquest és un bon lloc!!
Clica AQUI i dona’t d’alta en aquest web
Veuràs que hi ha diferents modalitats per sortir-hi.
També pots anunciar-te sense pagar. T’agradarà!!


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!