Festa de Confeti

  1. ESPECTACLES ESPECIALS
  2. »
  3. Festa de Confeti

Festa de Confeti

Volem fer una festa de confeti perquè tots ho passarem molt bé. però per què ens agrada tant llençar coses enlaire i veure com cauen? En general sempre ens agrada veure com cauen coses per l’aire, la pluja, la neu, les fulles i… el confeti.

Festa del Confeti
Festa del Confeti

Per què la Festa de Confeti?

Primer de tot fem una mica d’història del costum de llençar coses a l’aire que sempre, o gairebé sempre, ha existit. Doncs per exemple, ja fa molts anys, es cultivaven roses a la  Xina tal de llençar els seus pètals al pas dels emperadors. També a l’Europa de l’Edat Mitjana, s’utilitzaven pètals de flors, com a mostra d’estima, per a reis i nobles.

Festa de Confeti
Festa de Confeti

També llavors existia el costum de llençar l’arròs als casaments. Aquesta tradició de llençar arròs als nuvis, té el seu origen en una antiga creença asiàtica on l’arròs és un símbol de fertilitat i fecunditat. Així doncs es creia que atrauria la fecunditat a la parella i aviat tindrien descendents.

Quin és l’origen del confeti?

La paraula ve de l’italià confetti. En realitat els confetti són petits dolços fets d’ametlles i sucre. (com les ametlles d’Arenys). Varien de color perquè s’hi posa colorant alimentari per tenir-ne de colors molt variats. En algunes ocasions, el centre del confeti és un pinyó, sempre sembla petites pedretes, no totalment rodones sinó ametllades.
Durant el Carnestoltes de Venècia, on la noblesa es disfressava per sortir a barrejar-se amb el poble amb màscares (l’element més important d’aquest carnestoltes) va néixer el veritable confeti.

Festa de Confeti per a Tots!

Els festejants es divertien llançant-se mútuament grapats de confits, als salons de la noblesa. A les festes populars, en què tard o d’hora sempre s’acabava per imitar els usos de la classe dominant, els confits també es van posar de moda, però aviat van ser substituïts pel paper picat més econòmic, que va conservar el nom de confetti. Amb el temps va perdre una t, per adaptar-se a la nostra grafia.

Festa de Confeti
Festa de Confeti

Evidentment els usuaris del nostre web son persones que estan buscant animadors infantils o empreses relacionades amb els espectacles infantils.

Empreses de Confeti

Òbviament per aquest motiu han arribat a aquesta pàgina encara què no és sempre així ja que en altres ocasions ja tenen referències i no els cal entrar a internet.  Així doncs, si tu vols captar nova clientela, persones o empreses que no et coneixen has d’anunciar-te d’anunciar-te a internet. Aquest és un bon lloc!!
Clica AQUI i dona’t d’alta en aquest web
Veuràs que hi ha diferents modalitats per sortir-hi.
També pots anunciar-te sense pagar. T’agradarà!!


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!