Espectacles Infantils per Sant Jordi

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles Infantils per Sant Jordi

Espectacles infantils per Sant Jordi

Per una bona celebració de la diada a l’escola o al carrer cal que miris, i contractis, un dels espectacles infantils de Sant Jordi que t’oferim des d’aquest web. Sant Jordi és una festa que tradicionalment està molt lligada a la cultura i, amb el pas del temps, s’ha anat celebrant més a nivell d’escoles i centres educatius.

Ja fa anys que els centres educatius i associacions ambienten els carrers de Catalunya amb parades.  Ofereixen roses i llibres a tothom qui vulgui apropar-s´hi. Generalment, en el que fa referència a col·legis i escoles, és per celebrar la diada a part de recollir diners que es destinen als viatges de final de curs.

Quin és el millor per Sant Jordi?

Si ens hi fixem, aviat veurem que hi ha mols espectacles relacionats amb la festa. Això és perquè amb el temps s’ha volgut que els nens en edat escolar tinguessin més coneixements sobre la cultura i tradicions de Catalunya. Per tant, per celebrar-ho i fer feliços al públic infantil, trobarem  representacions teatrals variades sobre la llegenda de Sant Jordi. Unes son nivell de teatre de titelles i altres les realizades teatralment per actors.

espectacles-infantils.cat

Així docs, els personatges principals de la llegenda, específicament, el rei i la reina, la princesa, el drac i el cavaller Sant Jordi al capdavant, son els protagonistes de les representacions als espectacles infantils de Sant Jordi.

Representacions per Sant Jordi

Segons l’artista el grup o artista que contractem veurem que hi ha petits retocs o variacions així com elements complementaris que donen un toc d’originalitat. Hi ha qui i posa un toc de màgia, una música especialment pensada per cada moment o, fins i tot, algun que altre personatge espontani per donar-hi un toc d’humor.

Un espectacle infantil per Sant Jordi es pot representar a les escoles, a les festes del teu poble o per a qualsevol centre o associació.  Així mateix  has de saber que els grups i artistes poden apartar i fer retocs a la representació. Amb això aconsegueixen per cenyir-la més al lloc on s’ha de representar. Només et cal suggerir-ho  parlar-ho.

Espectatacle de titelles per Sant Jordi

Igualment no oblidis que hi ha altres opcions que potser s’adapten més a les teves necessitats. No sempre es disposa de l’espai o del pressupost necessari per contractar un grup. Si es dona aquesta circumstància és quan val la pena plantejar un espectacle infantil de Sant Jordi de titelles. Els espectacles de titelles tenen l’èxit assegurat per que agraden als menuts i de manera similar a els adults.

espectacles-infantils.cat

En resum, després  de tot el que t’hem explicat, et diem que… si no trobes el que busques, no saps com muntar la teva festa o qualsevol altre cosa, si us plau, escriu-nos al xat i amb un moment et contestarem


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!