Espectacles de Globoflèxia

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Globoflèxia

Espectacles de Globoflèxia.

Evidentment els globus han estat una il·lusió per a tots els nens. Si partim d’aquí entendrem que els espectacles de globoflèxia siguin tant atractius per a tota la mainada i adults.

Pot semblar impossible que un artista, expert amb globus, pugui fer tant i tants doblecs a un fràgil globus de botifarra sense que rebenti!

Per suposat que l’espectacle està basat en les formes, els colors i… una gran dosi d’imaginació que hi aporta l’artista per crear les figures més inesperades.

No cal dir que també ens te intrigats si aquell objecte de làtex aguantarà tantes voltes i pressions que rep de les mans l’artista per tal de donar-li la forma.

Tot i que els globus de globoflèxia són especials, tenen una mida molt concreta i són ben allargats per que sigui molt més fàcil fer la figura cal traça i imaginació per crear figures.

Tallers de Globoflèxia

Com et pots imaginar, el tallers de globoflèxia son l’activitat ideal per aprendre a fer boniques figures amb globus. En els tallers els nens aprendran a crear, amb les seves pròpies mans, figures originals i divertides com espases, gossos, flors… Només hauran que deixar volar la seva imaginació per a crear les formes.

En primer lloc, abans que res en un taller, cal ensenyar com inflar el globus. No és difícil.

Sens dubte l’artista ensenya com fer-ho. Es pot fer bufant (cosa que sol fer ell com a expert) però també hi ha manxes. A partir d’aquí, seguint els passos que ens aniran indicant, tothom pot practicar l’art de la globoflèxia i fer figures com les podem veure en els espectacles.

Contràriament al que pensa molta gent, els globus per fer globoflèxia estan preparats, tenen una flexibilitat especial i es poden manejar amb molta facilitat. Sols cal treballar les formes amb confiança i no tenir por de que ens esclatin.

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!