Espectacles de Bombolles de Sabó

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacles de Bombolles de Sabó

Espectáculos de pompas de jabón

Los espectáculos de pompas de jabón gustan a todos los públicos. Sin duda si quieres hacer una fiesta divertida y original, si quieres que los niños y adultos se lo pasen en grande…. no lo dudes!!. Sin duda las pompas de jabón hacen pasar momentos muy divertidos a todos los invitados y, en especial a los más pequeños.

Espectáculo de Burbujas
Espectáculo de Burbujas

Indubtablement, una formula especial de sabó i música, hi ha artistes que ens poden oferir espectacles de bombolles de gran espectacularitat, en tots els sentits. Sobretot es juga amb la originalitat i vistosiat que produeix el resultat de convinar la llum, el color, la música i les formes.

Evidentment quan és grans més agraden les bombolles. Les gegants gegants criden molt l’atenció i agraden molt als nens de totes les edats. Així doncs les bombolles més iritzades  i grans son les que més sedueixen per la seva bellesa.

Espectáculo de Burbujas de Jabón
Espectacle de Bombolles de Sabó

Per suposat que un espectacle de bombolles de sabó a l’exterior és millor que sigui en un lloc arrecerat del vent fort, i si és possible que hi hagi una mica d’humitat millor. Aquests factors fan que les bombolles durin més i estan més temps en suspensió a l’aire.

Però també t’hem de dir que és  millor que l’activitat es faci en un lloc un el terra sigui adequat. D’una banda les bombolles de sabó fan que el terra pugui lliscar i podria ser perillós.  Així mateix s’ha de tenir en compte que el sabó després s’ha de netejar perquè és molt relliscós.
Consulteu amb l’artista quin pot ser el millor lloc.

Burbujas de Jabón
Bombolles de Sabó

Per finalitzar, a part dels espectacles també es poden organitzar tallers de bombolles de sabó. Perquè es puguin fer les prctiques els participants han de portar cubells i altres estris que ja els demanarà el monitor del taller.

Com son les bombolles de sabó?

En conclusió, una bombolla de sabó és una esfera plena d’aire de pel·lícula molt fina d’aigua sabonosa amb una superfície iridescent. També és important el fet que les bombolles son molt delicades i poden esclatar molt fàcilment per diferents motius. Els va bé la humitat però els perjudica la color.

Així doncs la superfície de la bombolla és una capa fina d’aigua que està entre dues capes de molècules tensioactives, sovint sabó.

Espectacular Burbuja de Jabón
Espectacular Bombolla de Sabó

Ets un professional del món de l’animació i estàs especialitzat/da en bombolles? Ofereixes espectacles per nens? Et un/a artista d’aquesta especialitat? Anuncia’t aquí !!
Si tens dubtes o consultes pots parlar-nos ara mateix al nostre XAT de whatsapp i en un moment et contestem. ANUNCIA’T !!, no cal pagar.

Bombolles de Sabó

SI TIENES DUDAS HABLAMOS POR EL CHAT !!

Espectáculos InfantilesFiestas de Calle
Festesta de CumpleañosEspectáculos para Escuelas
Talleres InfantilesGrupos de Animación
Otros EspectáculosServicios para Fiestas

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!