Espectacle d'Ombres Xineses

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Espectacle d'Ombres Xineses

Espectacle d’ombres xineses.

L’Espectacle d’ombres xineses parteix d’un joc popular basat en un efecte òptic que consisteix en col·locar les mans entre una font de llum i una paret o pantalla, de manera que la posició i el moviment de les mans projecta les ombres a la pantalla que representen o dibuixen figures estàtiques o en moviment.

També, en els espectacles d’ombres xineses, a part d’utilitzar les mans,  es poden fer servir titelles de per representar els diferents personatges de l’espectacle.

Les ombres xineses no van néixer a la Xina, malgrat el que indica el seu nom, sinó a l’illa de Java, aproximadament uns cinc mil anys abans de la nostra era. Constitueixen una de les més antigues arts del teatre de titelles i marionetes.

A Java, les titelles que s’utilitzaven per les ombres eren pintades amb colors variats i daurats. La raó de fet era que els homes contemplaven l’espectacle de cara, com si l’espectacle es tractes d’unes titelles corrents; en canvi, les dones no podien veure l’espectacle com els homes sinó que l’havien de veure des de darrere. Elles eren les que veien l’espectacle autèntic.

Origen de les Ombres Xineses

Descobertes, molt possiblement, per l’home primitiu davant del foc a la seva caverna com un símbol religiós, el joc infantil de les ombres xineses, concebut com a recurs dramàtic i espectacle d’origen màgic, desenvolupà a Orient diferents exemples de teatre d’ombres, a partir de diferents tipus de titelles de tija, principalment, i altres dramatitzacions amb titelles d’ombres i de cordes, com el Wayang javanès, a Indonèsia, i més endavant, a Europa, el Karagöz turc i el grec Karaguiosis.

Els espectacles d’ombres xineses es van anar desplaçant cap a Europa passant pel Pròxim Orient, Pèrsia, Turquia i Grècia.

Text extret de https://ca.wikipedia.org/wiki/Ombres_xineses

Ombres xineses

Com a resultat de la teva cerca aqui tens els millors grups i artistes especialitzats en ombres xineses.
Malgrat el nostre esforç, en algunes ocasions, no tenim tota la informació publicada i és possible que no vegis el que estàs buscant.
En qualsevol cas, si no veus el que busques o bé ….
SI NECESSITES MÉS INFORMACIÓ
o TENS DUBTES PARLEM PEL XAT.
EN POCS MINUTS TINDRÀS LA RESPOSTA


Ets un animador/a infantil, en qualsevol de les seves especialitats? Llegeix això que ve a continuació. Gràcies.


Queda clar que els usuaris del nostre web son persones que estan buscant artistes, animadors infantils, de diferents especialitats, i per aquest motiu han arribat a aquesta pàgina de ombres xineses
Però no sempre és així. També, en moltes ocasions, qui necessita un artista o grup d’aquesta especialitat no busca a internet. És evident que quan això passa és perquè ja coneix algun artista d’aquesta especialitat.
Evidentment perquè es doni la circumstància anterior s’ha de conèixer al grup o artista perquè l’han contractat anteriorment o bé perquè l’han vist actuant en alguna festa.
Així doncs, si tu, ets una animador especialitzat en ombres xineses , i vols ampliar les possibilitats de que et contractin has d’anunciar-te, més enllà del cercle de persones conegudes, has d’anunciar-te a internet.
Clica AQUI i dona’t d’alta en aquest web
Veuràs que hi ha diferents modalitats per sortir-hi.
També pots anunciar-te sense pagar. T’agradarà!!


Espectacles InfantilsFestes de Carrer
Festesta d’AniversariEspectacles per Escoles
Tallers InfantilsGrups d’Animació
Altres EspectaclesServeis per Festes


 

 

No hem trobat resultats
  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!