Els Espectacles Infantils

Els espectacles infantils?

Els espectacles infantils son l’art popular per els infants: dansa, teatre, circ, acrobàcia, clown, màgia, concerts, audiovisuals, cercaviles, jocs, titelles, bombolles de sabó etc. Tots, i més, son espectacles. Consisteixen, o son, treballs teatrals pensats i orientats cap el públic infantil. Tant pot ser teatre infantil, com teatre de titelles, contes o altres espectacles amb la finalitat de divertir, distreure i potenciar la imaginació dels infants, nens i nenes. Bàsicament els d’art popular per a nens son els que trobaràs en aquest web. Els que hi ha aquí son: espectacles de dansa, teatre, circ, acrobàcia, clown, màgia, concerts, audiovisuals, cercaviles, jocs, titelles, contes, bombolles de sabó etc.

Els millors espectacles infantils!
Els millors espectacles infantils!

Tal com ha de ser, tenen en comú que estan creats pensant en públic infantil, en la seva imaginació, en transportar l’ànim i la ment dels menuts i fer-los entrar i viure l’espectacle… amb l’objectiu què els infants, nens i nenes, tota la mainada ho passi molt bé.

Els espectacles infantils
SI NO TROBES EL QUE BUSQUES ESCRIU-NOS AL XAT

Com és un espectacle infantil?

Com tots sabem un espectacle infantil consisteix en una representació artística de ficció. Tal com hem dit anteriorment un espectacle es crea pensant en el públic infantil a qui va dirigit: nens i nenes entre 1 i 12 anys. Per suposat també però es te en compte l’assistència i participació dels pares assistents. Els espectacles infantils poden ser en petit format, mitjà o de gran format. Segons l’esdeveniment o celebració un és més adien que l’altre.

Animació Infantil Gripau Blau
Animació Infantil Gripau Blau

Elements per escenificar els espectacles?

Degut a la orientació infantil dels treballs, els artistes interpreten els personatges dels espectacles utilitzant la gesticulació, el moviment, la veu etc.. Tot això es fa amb més o menys exageració o èmfasi, a criteri de cada professional.  Evidentment també i intervenen altres elements com la il·luminació, la música i els sons, projeccions, vestuari, maquillatge etc. Perquè tot  ajuda a la narrativa representativa.

L’Espectacle infantil que podem contractar?

Com no pot ser d’altra manera hi ha una varietat mol gran d’espectacles. Podem veure o contractar espectacles de màgia, espectacles de titelles, teatre, bombolles de sabó, espectacles de circ, pallassos, clown, música i ball, històries fantàstiques i contes etc.. Si estàs buscant un espectacle has de tenir en compte que els espectacles es pensen per a un lloc o entorn; això vol dir que hi ha espectacles de carrer, espectacles d’interior o… que tant es poden fer al carrer com en interiors.

Els espectacles infantils al Carrer
Els espectacles infantils al Carrer

Els  espectacles infantils més sol·licitats

Evidentment tots els espectacles son importants i contractats en funció de l’esdeveniment i del moment de l’any. Per una festa d’aniversari hi ha contacontes, disfresses, jocs etc.
Per una festa de carrer el ball, la dansa, curses de sacs o una bona ruixada amb ball. Si ha de ser per una festa a l’escola o per diades concretes hi ha espectacles específics. Per Sant Jordi, per Nadal, el Carnestoltes… per cada ocasió podem trobar un espectacle adient.

SI NO TROBES EL QUE BUSQUES ESCRIU-NOS AL XAT I T’AJUDAREM

Els espectacles infantils de Circ
Els espectacles infantils de Circ

ESPECTACLES INFANTILS EN 12 PASSOS

 

1  .- El dia de la Festa Infantil.

Primerament has d’escollir el dia que vols l’espectacle i les alternatives per si no fos possible. Molt important tenir en compte el calendari d’altres activitats perquè no hi hagi coincidències.

2 .- On s’han de fer els espectacle?.

Després: a l’exterior o a l’interior?.ensa en els factors climatològics com pluja, vent, fred etc.. Tens a punt alguna carpa, local, cobert per si cal?.

3.- Quin espectacle infantil?.

Segurament et costarà escollir però hi ha molta oferta: màgia, circ, animació infantil, titelles, contes etc. Amb quin format, gran, mitja o petit?.
Igualment  és important el pressupost, l’espai on es realitzarà i la previsió d’assitència, el nombre, de públic.

Sobre els Espectacles Infantils
Companyia de teatre Més Tumàcat

4.- Necessites col·laboradors?

De la mateixa manera que necessites permisos provablement necessitaràs persones per ajudar-te a organitzar el dia de la festa.

5.- Diners. De quin pressupost disposes?

Igualment, els diners també limiten. Segons l’import del pressupost podràs contractar un espectacle o altre. Si tens poc pressupost pots contractar un espectacle amb petit format.

6.- Durada de l’espectacle infantil.

Freqüentment els espectacles infantils tenen una durada inalterable. Si és així i necessites allargar no et preocupis. Tens alternatives, solucions que t’ajudaran a resoldre aquest inconvenient perquè pots combinar-ho amb alguna activitat d’animació infantil, sense contractar un grup. Per exemple curses de sacs o carretons, jocs o altres que et sortiran molt econòmiques.

Els Espectacles infantils de Marc Oriol
Els Espectacles infantils de Marc Oriol

7.- Autorització.

Per suposat que si parlem d’una festa privada no has de fer res però per fer un espectacle infantil al carrer necessitaràs permisos. També és important preveure altres coses: caldrà tallar el transit, tancar enllumenat públic etc.?.

8.- Assegurança.

Sens dubte, si parlem d’actes públics al carrer, o en locals, és  important tenir-ho en compte. Potser no cal però en espectacles de pressupost elevat val la pena. Tant per si hi ha algun accident com per si l’espectacle s’ha de suspendre.

Tallers d els espectcacles de circ infantil
Taller de Circ Infantil

9.- L’espai per espectacles infantils.

Degut a la possibilitat de pluja o mal temps, per espectacles infantils de carrer, festa major etc. hauràs  de disposar d’un lloc per que el grup es pugui preparar per l’actuació. Evidentment necessiten begudes o altres coses. Evidentment hi ha altres coses que es necessitaran, com les connexions elèctriques i què caldrà portar cadires, taules, carpes, para-sols, begudes, etc..?  S’haurà de posar tanques, vàters portàtils?.

10.- Muntar l’escenari.

Igual que s’ha de muntar l’escenari has de saber si el grup contractat per l’espectacle infantil disposa d’equip de llum i so? Cal endolls o altres connexions? Potser hauràs de parlar amb la brigada municipal.

11.- Festes infantils d’aigua i escuma.

De la mateixa manera, si organitzes una festa de l’escuma has de tenir en compte que potser hi ha alguna condició especial per la seguretat o neteja de l’espai.

Òbviament si  la superfície és un entarimat, asfalt o sorra hauràs de preveure unes actuacions diferents durant i després de l’espectacle.  Tot això, les consideracions sobre la superfície de l’espai, son semblants però no iguals en ruixades que en festes de l’escuma i, ja no et dic, en espectacles de bombolles.

Espectacular festa de l'Escuma per Infants
Espectacular festa de l’Escuma per Infants

12.- Festa HOLI.

Així doncs, més enllà del que es pugui pensar, incloent noves maneres de celebrar i festejar, podem considerar que les festes Holi o Holly, son un dels nous espectacles que ara es poden oferir. La festa del color, com molts la coneixem, ha arribat fa pocs anys i segurament ja es quedarà per sempre. és un espectacle que agrada molt i que el gaudeix gent, persones, de totes les edats.
Previament a la contractacció parla amb l’empresa que farà festa holi que perquè et digui amb quines condicions treballà millor.

Festa Holi o Festa dels colors Holly
Festa Holi o Festa dels colors Holly

No trobes el que busques? No saps per què o decidir-te?
Escriu-nos al Xat i, en poca estona, et donarem tota la informació que pots necessitar.

GRANS ESPECTACLES INFANTILS

Mira els Espectacles Infantils que t’Oferim

Concerts Familiars Infantils
Espectacle de Carrer
Espectacle d’Ombres Xineses
Espectacle de Teatre Infantil
Espectacle Infantil Malabars
Espectacles de Bombolles de Sabó
Espectacles de Circ
Espectacles de Globoflèxia
Espectacles de Màgia Infantil
Espectacles de Pallassos
Espectacles Infantils de Nadal
Espectacles Infantils de Sant Jordi
Espectacles de Titelles
Xaranga Infantil

En general quin son els millors espectacles infantils?

Normalment ens imaginem que els millors son els més cars però no és així.
En essència es tracta de trobar el que t’encaixi més i, sens dubte, aquí tenim els millors espectacles infantils per la mainada.
No dubtis, no hi ha res millor que un espectacle si vols que una celebració et surti rodona.
Els nens deixen transportar la seva imaginació fins on vol l’animador. Al llista anterior trobaràs els espectacles infantils més habituals però
a continuació n’hi d’altres, diferents.

Espectacles de Circ. Uta Circ
Uta Circ, Companyia de Circ

ESPECTACLES PER l’EXTERIOR

Mira els Espectacles Infantils que t’Oferim

Lloguer de Castells Inflables
Festa de Bombolles
Festa de Confetti
Festa Holi
Holly Festa de Colors
Jocs Gegants Tradicionals
Llits Elàstics de Lloguer

Espectacles de Carrer
Espectacles de Carrer

Certament els espectacles infantils per l’exterior necessiten executar-se a l’aire lliure, a l’exterior.
Sens dubte et proposem grans espectacles, on tots els nens, mainada, joves i, fins i tot joves adults, podran passar-ho molt bé. També, les festes de color, les festes Holi o Holly segons o diuen uns o uns altres, son la festa del color!
D’acord amb Wiquipèdia (https://ca.wikipedia.org/wiki/Holi) :   Origen i significat de la Festa Holi. El Holi, també conegut com la Festa dels Colors i la Festa de l’Amor, és una antiga festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular entre els no hindús en moltes parts del sud d’Àsia, així com entre persones d’altres comunitats (en els últims temps s’ha popularitzat especialment en determinades parts d’Europa i de Aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada individu es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest dia, la gent paga o perdona els deutes o reprèn el contacte amb altres persones. La festa marca l’inici de la primavera.

Contacontes de la Berta
Contacontes de la Berta

Però quin espectacle infantil he de contractar?

Addicionalment al que t’he comentat has de tenir en compte alguns factors son de vital importància si vols tenir-ho tot a punt, sense problemes, per què hi pugui assistir el màxim de públic possible.
També et recomano que llegeixis, més amunt, un llistat de coses importants a considerar. Fet això escull el que et vagi millor: música, música i ball, espectacles de màgia,  titelles,  teatre, espectacles de circ, pallassos, clown, curses de sacs, trencar l’olla, grup de música, tallers….

ESPECTACLES INFANTILS de CARRER

Especialment t’oferim els Espectacles Infantils:

Cançons Tradicionals Infantils
Cercaviles Infantils Carrer
Castells Inflables
Circ de Carrer
Contacontes al Carrer
Danses del Mon
Danses Infantils
Espectacles de Bombolles al Carrer
Espectacle de Malabars
Espectacles Itinerants Infantils
Espectacles Infantils de Carrer
Festa de l’Escuma
Festes Infantils
Grups de Música Infantil
Jocs de Cucanyes
Jocs Gegants
Ludoteca Festa Infantil
Màgia Infantil
Pallassos Festes Infantils

Espectacles de carrer Marc Oriol
Espectacles de Carrer. Home-Orquestra. Marc oriol

Primer, abans d’organitzar un cercavila, hem de saber que no cal contractar tot un grup. En alguns casos, un artista com l’Home Orquestra, és ideal per a un cercavila a ‘escola o pels carrers de les rodalies.

Saps que és una festa de carrer?

Evidentment ho saps, tots ho sabem que costa més és trobar l’espectacle o grup ideal per la festa de carrer que estem pensant.
Està clar que a la festa de carrer s’ha d’oferir un espectacle idoni per l’espai disponible, les condicions, i pel públic que hi assistirà.
Considerant tot el que t’he dit, si segueixes tots els passos, podem pensar que ja tens gran part de l’èxit assegurat.

Elements que s’utilitzen en els espectacles infantils?

Els artistes que treballen en els espectacles interpreten utilitzant la gesticulació, el moviment, la veu etc.. amb més o menys exageració o èmfasi. També i utilitzen la il·luminació, la música i els sons, projeccions, vestuari, maquillatge etc. Perquè tots aquests detalls ajuden a la narrativa representativa.

Segurament un dels elements més importants per a crear un espectacle és la imaginació i el coneixement del mon dels infants.
Com a resultat d’aquest treball tindrem una obra que agradarà més o menys.

Festa Infantil d'Aniversari
Festa Infantil d’Aniversari. Pintacares

En general els nens s’ho passen molt bé amb les disfresses i les pintures. A les festes infantils de les escoles, quan es munta una paradeta de maquillatge, es fan veritables cues de nens esperant el torn perquè els pintin la cara.
Benvinguts els maquillatges perquè, siguin de l’estil que siguin, agraden molt.

FESTES INFANTILS D’ANIVERSARI

Mira els Espectacles Infantils que t’Oferim

Animació Aniversari Infantil
Contacontes Aniversaris
Discomòbil, disco mòbil, per Aniversari Infantil
Globoflèxia Festa d’Aniversari
Karaoke Festa Infantil Aniversari
Mag per Festa d’Aniversari
Maquillatge Festa d’Aniversari
Organització de Festes Aniversari
Pintacares per Festes Aniversari

Afortunadament mentre els nens son menuts, tots, ells i nosaltres gaudim organitzant la festa d’aniversari. Des que el nen és petit, nen o nena… perdó, ja ens agrada celebra el seu aniversari. Almenys durant els 12 primers anys quasi tothom els celebra amb companyia dels germans, oncles, avis, els amics i els pares dels nens amics.
En general aquestes festes les celebrem a casa, si hi ha prou espai, i si no sempre hi ha alguna plaça o parc prou acollidor per a fer-ho.

Així doncs, a partir de certa edat, quan ja son una mica conscients, és molt bonic contractar un animador o animadora perquè fa que la festa sigui diferent, especial, mes celebrada.  Després ja és diferent perquè es fan grans i ja ho fan exclusivament amb els amics/es

Tallers d els espectcacles de circ infantil
Festa Infantil a l’Escola

FESTES INFANTILS a l’ESCOLA

Mira els Espectacles Infantils que t’Oferim

Animació Carnestoltes per l’Escola
Animació Castanyada per Escoles
Animació de Nadal per Escoles
Animació Festa de Final de Curs
Animació Infantil per Escoles
Animació Sant Jordi per Escoles
Bombolles de Sabó
Espectacles de Bressol
Gimcanes per Nens
Globoflèxia per Escoles
Jocs de Cucanyes Escola
Jocs Gegants per l’Escola
Ludoteca Festa Escola
Parcs Inflables

Els Espectacles infantils per escoles

Durant molts anys a l’escola s’hi feien poques festes i celebracions, no era com ara. Després ja es va fer la de final de curs, la festa principal. Mica en mica, però, s’ha anat introduint festes i celebracions. Comencem per la Pasqua, Tos Sants, després ja enfilem amb el Nadal on es fa Cagar el Tió. Tió…. no “cagatió”.
Quan menys o pensem ja arriben les festes de Nadal, el Carnaval o Carnestoltes,  Sant Jordi i ja passem a final de curs.   També, per totes aquestes celebracions tenim propostes de grups i activitats de les que pots triar el que et vagi millor per la festa de l’escola, la festa de final de curs.

Mira els Espectacles Infantils que t’Oferim

TALLERS INFANTILS FESTES

Tallers de Bombolles de Sabó
Tallers de Xapes
Tallers d’Imants
Tallers de Circ per Nens
Tallers de Globoflèxia
Tallers de Màgia Infantil
Tallers de Manualitats per Nens
Tallers de Maquillatge Infantil
Tallers de Nadal
Tallers de Reciclatge per Nens
Tallers de Titelles
Tallers d’Estels
Tallers Infantils de Teatre
Tallers per nens

Espectacle de Titelles amb Marc Oriol
Taller infantil de Titelles amb Marc Oriol.

Al contrari del que pot semblar hi ha festes o celebracions que duren moltes hores, tot un dia o, fins i tot, alguns dies.
És per això, per aquestes ocasions que no podem estar tota l’estona cantant i ballant, que van molt bé els tallers. Els tallers a part d’ocupar l’estona també serveixen per aprendre, per a formar-nos nosaltres o els nens.  Evidentment hi ha tallers per aprendre a fer joguines, per a reciclar envasos i altres coses que tenim a casa, tallers de cuina o pastisseria, tallers de pintura, maquillatge…. tallers per aprendre a fer estels o titelles etc.  En definitiva, sempre que organitzeu una diada de celebració recordeu que els tallers son idonis per aquestes ocasions.

TENS DUBTES? Escriu-nos al Xat i t’ajudarem
Sens dubte t’orientarem i t’ajudarem a trobar l’animador o animació per la teva festa

Mira els Espectacles Infantils que t’Oferim

SERVEIS ESPECIALS FESTES

Catering per Festes d’Aniversari
Locals per Festes d’Aniversari
Llocs per Festes d’Aniversari
Lloguer d’equips d’il·luminació
Lloguer d’equips de So
Muntages Audiovisuals

GRUPS d’ANIMACIÓ INFANTIL

Per acabar, tal com t’imagines en aquest apartat hi ha tots els grups d’animació infantil. Son grups especialitzats en festes per a la mainada. Bàsicament el animen, els fan cantar, ballar i participar de la festa. Tots però estan més especialitzats en algun que altre tema: danses populars, cantar i ballar, música i globus, festa de l’escuma amb música escuma i aigua, cercaviles etc…

Els espectacles infantils idonis per una festa.

Degut a la gran oferta has de veure quin s’adapta més al tipus de festa, el lloc, el públic, l’hora etc.
De igual forma que et dic que hi ha molta varietat també has de saber que trobaràs el que busques.
De totes maneres, si veus que algun et pot anar bé però dubtes, el millor que pots fer és utilitzar el XAT que tenim per parlar directament amb el grup.
També, per suposat que molts espectacles es poden adaptar a les teves necessitats o,  si més no, no et quedis amb el dubte i consulta-ho.

Evidentment hi ha espectacles per l’exterior i per l’interiors. Per nens i per dults. Que es poden representar en per espais grans o espais petits per un moment concret de l’any, per si fa fred o calor… per cada ocasió podem trobar un espectacle infantil de qualitat.

Els Espectacles infantils per escoles
Els Espectacles infantils per escoles

Òbviament si  la superfície és un entarimat, asfalt o sorra hauràs de preveure unes actuacions diferents durant i després de l’espectacle.  Per suposat que les consideracions sobre la superfície de l’espai, son semblants però no iguals en ruixades que en festes de l’escuma i, ja no et dic, en espectacles de bombolles.

Al començament pot semblar complicat  però no ho és tant.
Així mateix la festa s’ho val. Cal dedica-hi un temps.
Després de tot estem fent un esforç per la familia, o, molt provablement per al teu poble.
A partir d’ara ja només et cal escollir.

Per acabar, recordar-te una vegada més que ens pots contactar i consultar.
Finalment dir-te que SI NO TROBES EL QUE BUSQUES ESCRIU-NOS AL XAT I T’AJUDAREM

Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!