Concerts Familiars Infantils

  1. ESPECTACLES INFANTILS
  2. »
  3. Concerts Familiars Infantils

Concerts Familiars infantils

Els concerts familiars infantils estan pensats i dirigits bàsicament per a nens, infants… i pels seus pares i acompanyants. Solen ser concerts, representacions teatrals o altres concerts que protagonitzen nens o adults però que es dirigeixen al públic infantil.

Dintre d’aquest grup o especialitat de concerts , en trobarem per xics, bandes de Rock and Roll, grup infantils de rumba, regaee, bandes de tribut a Beatles i altres grups mítics…

També altres concerts per a interiors o actuacions al carrer. Obres basades en clàssics, obres de teatre infantil futuristes, espectacles còmics etc..

Evidentment molts grups d’espectacles familiars els protagonitzen nens, infants, però també n’hi ha molts d’adults també per a que els menuts gaudeixin d’un bon concert.

La millor ocasió per un Concert Familiar

Un concert familiar és una bona opció per una bona celebració de festes, tant per la festa major, Nadal, festes del carrer, festes de l’escola etc..

Si ets mare o pare, segurament et resulten familiars cançons com el ‘El gegant del pi’, ‘Bon dia‘, ‘M’agrada el Nadal’ , ‘En Joan Petit, ‘Les oques van descalces’, ‘El ball de la civada’, ‘Escarbat bum, bum’, ‘Campaneta fa ning, ning’, ‘Un tren petito’, ‘Hei, bugui-bugui’, ‘La masovera’, ‘La barqueta’, ‘Jo soc petiteta’, ‘Si vols aigua ben fresca’, ‘Barbarum’…

Son cançons amb lletres plenes de màgia.  El seu ritme i alegria porten als nens de la casa a conèixer i aprendre com és el món que els envolta. Aprenen valors importants com l’amistad, el respecte o el fet de gaudir de les petites coses de la vida.

Tot el que em dit anteriorment ens porta a entendre la importància que te un bon concert familiar on s’incorpora tot el que em comentat.

Per tot això hi ha que crea concerts familiars creats a mida dels infants. Equips de pedagogs, compositors, músics, coreògrafs i directors d’escena treballen perquè lexperiència musical, sigui única i especial.

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!