Bombolles de Sabo

  1. ESPECTACLES per ESCOLES
  2. »
  3. Bombolles de Sabo

Bombolles de sabó

Evidentment tots sabem que les bombolles de sabó no son res més que una esfera plena d’aire. Per dir-ho correctament, és una esfera plena d’aire, envoltada d’una pel·lícula molt fina d’aigua sabonosa amb una superfície iridescent.

Passant-ho bé fent bombolles de sabó
Passant-ho bé fent bombolles de sabó

Per què esclaten tant  fàcilment?.

Poden fer-ho per diferents motius, per exemple els va bé la humitat però els perjudica la color. Sens dubte la superfície de la bombolla és una capa fina d’aigua situada entre dues capes de molècules tensioactives, en aquest cas el sabó. Així doncs, sobretot els artistes que es dediquen a fer espectacles de bombolles de sabó, hi afegeixen altres productes per fer-les més resistents i crear-les amb més comoditat. Sempre tenen un gran èxit de participació els espectacles de bombolles. Cal només mirar la cara dels nens. Mai us hi he fixat?

Meravelloses bombolles de sabó
Meravelloses bombolles de sabó

Normalment la seva expressió és de sorpresa, com d’embadalits i estar-ho passant bé. També tenen els ulls buscant constantment les boles acolorides que els envolten. En Moltes ocasions les segueixen amb la mirada fins que esclaten. Les petites son boniques però les grans sempre son les més espectaculars. Hi ha un atractiu en aquestes esferes que les fa molt especials. Son delicades, fràgils, boniques i amb una gamma infinita de colors únics en cada una d’elles.

Espectacles de Bombolles de Sabó

També, des d’aquí tens la possibilitat de contractar bons artistes fent bombolles de sabó. Sens dubte, si vols fer una festa divertida i original, si vols que els nens convidats, i els adults acompanyants, s’ho passin molt bé pensa en aquesta opció. Cal un bon espectacle i les bombolles fan passar moments molt divertits a tots els convidats, i en especial als nens. Per suposat que un espectacle a l’exterior és millor que sigui en un lloc arrecerat de corrents d’aire i si hi ha humitat encara va millor.

Espectacle de Bombolles
Espectacle de Bombolles

En conseqüencia aquests factors fan que les bombolles durin més i es mantinguin més temps volant a l’aire. També cal dir que és  millor fer  l’activitati en un lloc on el terra sigui l’adequat perquè el terra pot  lliscar i és perillós. Consulteu quin pot ser el millor lloc per l’espectacle i l’artista us ho dirà. També es poden organitzar tallers de bombolles de sabó, on per fer les practiques, els participants han de portar els estris necessaris. Com és de suposar els organitzadors ja informen sobre el que cal portar a les persones que s’apunten al taller.

Si tens dubtes o alguna consulta pots utilitzar el XAT de whatsapp i et respondrem ràpidament.

  Si no trobes l’artista o grup que estàs buscant pel teu espectacle infantil escriu-nos al nostre mail web(@)espectacles-infantils.cat o envia un whatsapp al 695 395 332 i t’ajudarem.  
Obrir el xat
Vols més informació?
Hola! Vols més informació?
Entra al xat i parlem!